Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Οι Μνηστήρες των θέσεων της Δημοτικής Αρχής

Πριν καλά καλά περάσει ο απόηχος των Δημοτικών Εκλογών, ήδη οι συζητήσεις για τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την Δημοτική Αρχή δίνουν και παίρνουν! Με βάση αυτή που μαθαίνουμε και εμείς, ακούγονται δυνατά για τις θέσεις ονόματα ανθρώπων άνευ πόστου έως τώρα! Ξεκινώντας με τον πρωτάρη στα Δημοτικά Έδρανα κ. Χρ. Τσόλκα, ο οποίος προαλείφεται για Αντιδήμαρχος έργων, έχοντας και την γνώση και την εμπειρία, εργαζόμενος για 10ετίες σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες! Ένα όνομα που ακούγεται επίσης έντονα είναι αυτό του Μπουκιώτη διευθυντή της ΔΕΥΑ Αμφιλοχίας κ. Κ. Κοπίδη, ο οποίος είναι άλλωστε από τους πιο στενούς συνεργάτες του Δημάρχου! Σαφέστατα παίζει δυνατά και η κα. Π. Ψωφάκη μετά την εκκοφαντική πρωτιά όπως και ο κ. Β. Γάκης! Για Μενίδι και Ιναχο ενδεχομένως οι κ. Μ. Βασίλας και Γ. Σιατής να είναι αυτοί που έχουν το προβάδισμα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψωφακη ,ρια ,καρδαρα,αυτες πρεπει να βαλει ο κοιμησης. θα γινει το ελα να δεις...

Ανώνυμος είπε...

gakis for ever...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΒΑΛΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ(ΣΙΑΤΗ). ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ 2006 ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ Ο ΛΙΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΠΗΓΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΑΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ 2006 ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ. ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΔΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΒΓΑΛΤΕ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ....''ΑΓΑΠΕΣ ''ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ,ΣΚΑΤΑ, ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ, ΑΝΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα από την παγωμενη Σουηδία! Δεν θα ήθελα να μπω σε κανένα πολιτικο διάλογο. Στην δημοκρατία πρέπει να σεβόμαστε την πλειοψηφία άσχετα αν δεν μας εκφράζει προσωπικά. Εγώ δεν ανήκω σε κανέναν (τουλάχιστον στην Ελλάδα), γιατί απλούστατα τελευταία φορα που ψήφησα ήταν πριν από 20 χρονια περίπου, όταν εtυχέ να είμαι Ελλάδα στις εκλογές. Στην Σουηδία βεβαίως ψηφίζω, γιατί εδώ ζω 31 χρονια. Εξάλλου, με τον Αποστολή Κοίμηση και ειδικότερα με τον Σάκη τον Κακαρούνα είμαστε παιδικοί φίλοι ενώ με τον Βασίλη Γάκη παίζαμε μπάλα μαζί στον "αμφιλοχο"...Σαν "αμφιλοχιοτις" βεβαια, όπου έρχομαι κάθε καλοκαίρι για διακοπές, με ενδιαφέρει φυσικά τι γίνεται στην πόλη που γεννητικά και μεγάλωσα. Εδώ στην Σουηδία είμαστε αρκετά πρακτικοί άνθρωποι και δεν μας ενδιαφέρει αν ο alfa η ο βήτα πολιτικός κάνει την δουλειά του σωστά. Συμφωνώ με τοη μπλόγκερ, ότι πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Μονο έτσι θα καταλάβουν πλέον και οι πολιτικοί αλλα και ο κόσμος που τους ψηφίζει αν ο δήμος η το κράτος διοικείται σωστά και δικαια. Το να ζει κανεις στην Σουηδία έχει φυσικά τα καλά του, αλλα μας λείπει ο ήλιος το φως η ζεστά, η φιλια το γήπεδο κλπ. Εσείς εκεί κάτω τα έχετε όλα αυτά, αλλα έχετε όμως και τους Έλληνες πολιτικούς που δυστυχώς όλη η Ευρώπη κουνάει το κεφάλι της... Να τελειώνω. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Αποστολή για να φτιαχτεί επιτέλους και η Αμφιλοχία μας, έστω και τελευταία από όλες τις άλλες πόλεις. Φιλικότατα Χριστος P. Σουηδία

Ανώνυμος είπε...

Τι γινεται μεσα στο Δημαρχειο και απειλουνται μηνυσεις για πλαστογραφιες υπαλληλων?

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ,ΑΣΕ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Σ'ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΠΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ (ΓΕΝΙΚΩΣ) ΧΩΡΑ. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΟ ''ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ'' ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ......ΑΝΑΨΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΝΤΟΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΡΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ,ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ''ΝΕΦΕΛΗΣ'' ΤΟΥ 70-80 ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ . ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ,ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ. ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΠΙΔΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΣΟΥ.