Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Φρίκη στην Αμφιλοχία με τέσσερις νεκρούς λαθρομετανάστες




Φρικιαστικές εικόνες αντίκρισαν οι Αστυνομικές Αρχές της Αμφιλοχίας, όταν μετά από καταγγελίες πολιτών διεξήγαγαν έλεγχο σε εγκαταλελειμμένη νταλίκα στο πάρκινγκ του νεκροταφείου Αμφιλοχίας.Στην εγκαταλελειμμένη, από την Παρασκευή το βράδυ νταλίκα, η Αστυνομία αντίκρισε τα πτώματα τεσσάρων αλλοδαπών λαθρομεταναστών.

Η νταλίκα μεταφέρθηκε και ανοίχτηκε στο λιμάνι της Αμφιλοχίας, όπου οι Αστυνομικές Αρχές άνοιξαν τις ξύλινες κρύπτες που είχε σαν φορτίο η νταλίκα, αντικρίζοντας τα νεκρά σώματα των λαθρομεταναστών. Στην νταλίκα κατά πάσα πιθανότητα μεταφερόταν πολλοί ακόμα λαθρομετανάστες οι οποίοι μάλλον πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το όχημα.

Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΣΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙ 4 ΜΕΡΕΣ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΙΒΩΤΙΑ; H'ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΞΟΥΝ ; ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ..ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΜΈΛΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΗ..

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ?ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ?ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ?ΚΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΕΨΕ?ΚΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ(ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ).ΑΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ, ΡΕ ΦΙΛΕ. ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ . ΑΣΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ. Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΑΛΛΑ, ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΤΩΡΑ , ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΘΕ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΜΕΤΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ''ΑΡΜΟΔΙΟΙ '' ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΑΙ. ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ,ΟΜΩΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑ!!!!!ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ,ΝΑ ΕΞΥΧΝΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ,ΚΑΦΕΔΑΡΑ,ΠΟΤΑΡΑ,ΚΑΝΑ ΚΟΨΙΔΑΚΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΖΑΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ......!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ 45 ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που κρινετε τα παντα (ανωνυμα και καλα κανετε) αν ζουσατε την εποχη του Ιησου Χριστου και βρισκοσασταν μπροστα σ εκεινη την ιστορια της Μαριας της Μαγδαληνης οταν ο Ιησους σας ελεγε 'ο πρωτος τον λιθο βαλετω' η Μαρια η Μαγδαληνη δεν θα γλυτωνε με τιποτα,θα της σπαγατε τα πλευρα ως οι αναμαρτητοι....