Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήρια επιστολή Σοφίας Ανδρίκουλα

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους σας για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, ώστε να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος στο νέο διευρυμένο Δήμο Αμφιλοχίας.

Είναι αλήθεια πως σε μία δύσκολη για τον τόπο μας συγκυρία αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά και να προσφέρω και γω ό,τι μπορώ μαζί με όλους τους άλλους να πάει ο τόπος μας μπροστά. Γιʹ αυτό, ζήτησα την ψήφο σας και σας ευχαριστώ πολύ που ανταποκριθήκατε με το παραπάνω και μου δώσατε μία άνετη εκλογή, εξασφαλίζοντας την πρωτιά.

Από αυτή τη θέση θα κάνω το παν να βοηθήσω όλους εσάς, ιδίως τις νέες και τους νέους˙ αυτοί μας έχουν ανάγκη, αυτοί ζητούν την προσοχή μας και τη βοήθειά μας! Ας μην τους διαψεύσουμε. Πιστεύω πως θα το πετύχουμε. Και θα το πετύχουμε με τη βοήθεια του επί κεφαλής του συνδυασμού μας ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΥ, που με την εμπειρία και τη γνώση του περί τα αυτοδιοικητικά, κυρίως δε με το ήθος του και τον τίμιο και ειλικρινή αγώνα του, οδήγησε τον συνδυασμό σε αυτό το υψηλό ποσοστό, που κανένας μας δεν θα μπορούσε να πετύχει.

Κι αυτό έχει τη σημασία του˙ ξεκίνησε τον αγώνα χωρίς μηχανισμούς και χωρίς οικονομικές δυνατότητες στηριζόμενος στην αγάπη του για το δήμο και τους δημότες, στην προηγούμενη εμπειρία του ως δημάρχου Μενιδίου και στο αδιαμφισβήτητο επικοινωνακό του χάρισμα.

Και πάλι σας ευχαριστώ!

Σοφία Ανδρίκουλα

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μονο ενας θα μπορουσε να παει στα ισια κοντρα με τον κοιμηση. (απο την αλλη καλα εκανε και ελεγξε τις δυναμεις του).

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 12:36!!!
και πάλι μπράβο Σοφία!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια... Η σοφια αξιζε μαζι με καποιους αλλους να μπει στο συμβουλιο..

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια Σοφια!! εκτος απο οτι εκλεισες τα στοματα καποιων που περιμεναν να γελασουν περιμενοντας να μην παρεις πανω απο 200 ψηφους εδειξες οτι ο κοσμος σε θελει.Επισεις περιμενουμε και απαιτουμε απο σενα να βγαζεις μπροστα ολα οσα γινοταν αυτα τα χρονια μεσα στο ΔΣ φαντασμα,οσο μπορεις να αντιδρας και τουλαχιστον να τους υπενθυμιζεις μαζι με τον κ.Πρεβεζιανο και τους αλλους που εκλεχθηκαν οτι ο κοσμος εχει τουλαχιστον ματια και βλεπει.Οταν λεω απαιτουμαι δεν εννοω οτι ειμαστε πιεστικοι απεναντι σου αλλα ξερουμε οτι εισαι απ αυτα τα ατομα που μπορεις να τους ταρακουνησεις.

Ανώνυμος είπε...

Nα δωσω συγχαρητηρια στον 6:35..... Ειναι αυτο ακριβως που ζηταμε ως πολιτες του νεου Δημου!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σοφια αντε και να σε δουμε και βουλευτινα!

Ανώνυμος είπε...

μπαναλ μηνυμα λες και μιλαει60αρα ελεος πια

Ανώνυμος είπε...

Η κ.ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΝΑΧΟΥ? ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΒΑΛΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ. ΕΞΑΛΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ 1 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

χωρις να θελω να υποτιμησω την κ.Σταμουλη και την εκλογη της αλλα πιστευω οτι το στγκεκριμενο θεμα ανηκει στην κ.Σοφια Ανδρικουλα οποτε καλο θα ηταν οτι σχολιο γραφεται να ειναι για την Σοφια!

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε να τρίζει η καρέκλα του Μάριου ή μου φαίνεται?

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι η υπερβολή είναι ίδιον της φυλής μας αλλά εντάξει, ας χαλαρώσουμε και λίγο. Δεν την ξέρω την κοπέλα ιδιαίτερα, αλλά από αυτά που διαβάζω είναι σαν να ασχολήθηκε με τα κοινά της αμφιλοχίας η φοβερή και τρομερή Μελίνα Μερκούρη. Καντε λίγο υπομονή. Απο που κ ως που είναι τόσο δεδομένο ότι θα είναι καταπληκτική δημοτική σύμβουλος και πάει και για βουλευτής.
Καταρχήν είναι θετικό που νέοι άνθρωποι ασχολούνται με τα κοινά,αλλά ως εκεί. Το ότι ξεχωρίζει είναι κάτι που πρέπει να αποδείξει και όχι να της χρεώνεται εξαρχής. Ας είμαστε λίγο πιο φειδωλοί με τους επαίνους δεν τους αξίζουν (και δε θα επρεπε να τους θέλουν) αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά: ψηφίστηκαν για να μας υπηρετούν και όχι να τους υπηρετούμε.
Και στην τελική, προσωπική μου άποψη είναι ότι αν εμφανιστεί ποτέ στον τόπο μας, κάποιος ξεχωριστός, θα κατεβεί ως ανεξάρτητος όχι στηριζόμενος από κομματικούς μηχανισμούς ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Η συγκεκριμένη δεσποινίς το τεκμήριο αυτό το έχει απωλέσει.
Το να γίνεις Μάριος στη θέση του Μάριου, περισσότερο προσβολή θα έπρεπε να αποτελεί παρά τιμή.

Εν πασει περιπτώση, εύχομαι τόση επιτυχία στη Σοφία Ανδρίκουλα, όση και στους λοιπούς εκλεγέντες.

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Δεν τριζουν τετοιες καρεκλες ευκολα.Για να καθισεις σε τετοια καρεκλα πρεπει να κανεις πολλα..να διορισεις ολο το ΚΑΦΚΑ με stage παρανομα,να αποσπασεις την μιση Αθηνα στο ΚΑΦΚΑ, να κοροιδευεις την καθε γιαγια και παππου ανταλλασοντας την δικαιουμενη νοσηλεια με ψηφο και πολλα αλλα που θελουμε 3 blog να γραφουμε..Αρα ο Σαλμας δεν κινδυνευει απ την Σοφια...Σαλμα προχωρα μην φοβασαι τη Σοφια,δεν ειναι ικανη να σου φαει την θεση.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ,ΠΕΣΤΑ ,ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ''ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ'' ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ????????

Ανώνυμος είπε...

λοιπον για να τελειωνει το θεμα επειδη καποιοι περιμενουν στην γωνια να σταξουν φαρμακι...Καταρχας κανενας δεν συγκρινε την Σοφια με τον Σαλμα και ουτε κανενας πιστεψε οτι κινδυνευει ο Σαλμας ουτε κανεις ειπε οτι ειναι η καλυτερη συμβουλος ουτε την βλεπουμε σαν Μελινα..Ολα τα σχολια που γιναν, γιναν απο καλοσυνη προς το προσωπο της και τιποτ αλλο.Το οτι βγηκε η Σοφια δεν σημαινει τιποτ αλλο παρα μονο οτι ο κοσμος θελει καινουριο κοσμο μακρυα απο κατεστημενα και λαμογιες.Κατα την γνωμη μου ειναι ψηφος αχρωμος και ψηφος διαμαρτυριας.Γι αυτο οι Χρυσοστομοι και οι υπολοιποι καλοθελητες πικροχωλοι καλο θα ταν να μιλαν πιο καλυτερα προς ενα ατομο που ξερουν και ξερουμε οτι δεν ειναι σαν τους αλλους..Κυριε "ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ" και κυριε 1΄22 μην παιρνετε και τοσο κατακαρδα οσα γραφονται εδω μεσα..ο καθενας οπως προαναφερα γραφει την ταπεινη του αποψη και απο καλοσυνη..ελεος!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΩΣΥΝΗ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ , ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΤΟΜΟ? ΕΚΤΙΜΗΣΗ? ΒΕΒΑΙΩΤΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.....

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως δεν ζουμε στον υπεροχο κοσμο σας που μπορει να διακρινει τις λεξεις που μπορει να διαβαζει το μελλον και γενικα να κανει θαυματα,ζουμε σ αλλον κοσμο εμεις, υποκοσμο..και τουλαχιστον οι ανθρωποι του υποκοσμου καταλαβαν το νοημα του σχολιου 10΄03.Δεν χρειαζεται να μπαινουμε σε φιλολογικες αναλυσεις που κινδυνευουν να γινουν φιλοσοφικες..δεν θελουμε υψηλο εππιπεδο κρατηστε το για σας.

Ανώνυμος είπε...

δεν χρειαζομαστε αλλον εναν γιατρο στο δημοτικο συμβουλιο της πολης,μονο και μονο επειδη γραφει φαρμακα αφειδως,η δεν παιρνει παντα λεφτα.ο καλος γιατρος ας μενει στο ιατρειο του. ελεος πια με την δημοκρατια της μικροεξυπηρετησης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤE ΦΙΛΕ 8.29 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΣΟΦΙΑ.ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΜΟΛΟΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ PRESS.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ? ΕΙΠΑ ΤΕΤΟΙΟ ? ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Ανώνυμος είπε...

τελος..... και καλα κρασια.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 27/11, 08:29.

Αγαπητέ κύριε/α, κανένας δεν σας υποχρέωσε να διαβάσετε τα σχόλια που αφορούν στην Κ.Ανδρίκουλα. Ο καθείς είναι ελεύθερος να σχολιάσει πάντα όμως σεβούμενοι τους αναγνώστες του ιστολογίου.
Η δικά μου ταπεινή γνώμη, χωρίς να γνωρίζω επί προσωπικού την Κ. Ανδρίκουλα είναι ότι είναι ενα φρέσκο πρόσωπο, αξιοπρεπέστατο, με ενα αξιοθαύμαστο βιογραφικό και ευελπιστούμε όλοι μας να κάνει το καλύτερο για τον όμορφο νομό.

Ανώνυμος είπε...

Αχ, πόσο μου αρέσει να βλέπω για άλλη μία φορά τους Αμφιλοχιώτες να επιβεβαιώνουν πόσο πικρόχολοι, ζηλόφθονοι και κομπλεξικοί είναι με τους συμπολίτες τους! Καλά, δεν υπάρχετε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω. . .! ! !

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στον 28-11 , 10:37. Ειναι τοσο αρρωστο το συστημα που γιατρος του βεληνικους της Σοφιας μονο να γιατρεψει τις πληγες μπορει. . . ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΟΝ, ''ΣΟΦΙΑ Η ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ''. ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ...ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ..ΟΡΓΑΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ