Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο κυρίαρχος του Βάλτου

Την Κυριακή που μας πέρασε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας εδώ και οχτώ χρόνια κ Απόστολος Κοιμήσης πήρε σαφή και ξεκάθαρη λαϊκή εντολή να είναι αυτός που θα πάρει το τιμόνι του νέου διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Αμφιλοχίας προκειμένου να οδηγήσει τον Βάλτο στο νέο τοπίο που δημιουργεί η Αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση!Ο κ Κοιμήσης πήρε από την αρχή στην πλάτη του την αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση,στην οποία πίστεψε και πιστεύει, και σάρωσε όλο το νέο Δήμο προκειμένου να πείσει για τις ευκαιρίες που δίνονται στην επαρχία μέσα από τον Καλλικράτη!Ο λόγος του ήταν εμπεριστατωμένος και ξεκάθαρος καταφέρνοντας έτσι να πείσει τους Δημότες οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν την Κυριακή των Εκλογών με το συντριπτικό 54,5%!Είναι λοιπόν αναμφίβολα ένας πανίσχυρος Δήμαρχος με τεράστιο λαϊκό έρεισμα προκειμένου να κανει τις τομές που πρέπει έτσι ώστε ο Βάλτος να αλλάξει πορεία και να γίνει ένας Δήμος λειτουργικός και φιλόξενος για τον Βαλτινό!Τις γνώσεις τις διαθέτει,μένει να δείξει θέληση και όρεξη για δουλειά σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα!Εμεις αλλά και όλοι οι Δημότες Αμφιλοχίας στηρίζουμε και ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του στον κ Κοιμήση,χωρίς όμως αυτή η στήριξη και ισχυρή πλειοψηφία να αποτελεί λευκή επιταγή!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσο γλύψιμο, συγκρατήσου. Χάθηκε η κριτική άποψη, η αντικειμενικότητα και ολίγον από αξιοπιστία στην τοποθέτηση? Πρέπει να τιμά κανείς και το τίτλο του blog, δεν είσαι ψηφοθηρικό φυλλάδιο του δήμαρχου, από κείνα τα ωραία τα ιλουστρασιόν που για το καλό μας τύπωσε και μοίρασε. Τέλος με την αποχή σε αυτά τα επίπεδα για ποια ξεκάθαρη λαική εντολή μιλάς? εκτός κι αν η ξεκάθαρη λαική εντολή είναι οι δουλοπρέπεια των συμπολιτών μου: ρίξε μου λίγη πίσσα, βόλεψε το παιδάκι μου, κλπ. Καλή συνέχεια στην αντικειμενική ενημέρωση. Αναμένω δημοσίευση εάν θες να υπερασπίζεσαι την φερεγγυότητα του blog σου

Ανώνυμος είπε...

OΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ Η ΟΡΕΞΗ?ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ .ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κ.ΚΟΙΜΗΣΗ!!!.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ2006)ΚΑΙ ΙΔΩΜΕΝ.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΚΩΤΟΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (Π.Χ. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ?)
ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΣΥΝΕΒΗ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι λοιπόν αναμφίβολα ένας πανίσχυρος Δήμαρχος με τεράστιο λαϊκό έρεισμα!!!!!!!!!!
1.Το τεραστιο ερεισμα δεν βλεπω
2.Τον εμπεριστατωμενο λογο δε βλεπω
3.Αυτοδιοικηση με τους ασχετους συμβουλους δε βλεπω.
4.Εισπραξεις των οφειλομενων απο τους επαγγελματιες δε βλεπω.
5.Μαχαιρωματα μεταξυ των εκλεγμενων βλεπω ,προκειμενου να ισχυροποιησουν τη θεση τους μετα την αποχωρωση του ΗΓΕΜΟΝΙΣΚΟΥ.
6.Τριτη 8ετια ΠΑΣΟΚΟΦΟΡΩΝ Δημαρχων και η πολη γνωριζει πρωτοφανη υπαναπτυξη.
7.Ο κυριαρχος του Βαλτου δεν ειναι αυτος που εκλεχτηκε εχοντας ολους τους μηχανισμους με το μερος του και την μεγαλυτερη αποχη που εχει καταγραφει ποτε απο την μεταπολιτευση και επειτα.
8.Ειναι αληθεια οτι οι εκτπωσεις απο τα εργα του δημου εγιναν πλακακια,τσιμεντο,ασφαλτος, σε χωρους προς αγραν ψηφων?
9.Ολα κατα την διαρκεια της περασμενης 8ετιας ειναι ξεκαθαρα κατα το `οτι ειναι νομιμον ειναι και ηθικον`?
10.Οι καθαροι λοιπον απο `πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν`αφου εκλεχτηκαν με τη δυναμη της αποχης ας παραδωσουν απερχομενοι ενα δημο οινομικα ανεξαρτητο χωρις δανεια,με βιολογικο καθαρισμο,με παιδικες χαρες ασφαλεις,χωρις κυυκλοφοριακο χαος,με χωρους σταθμευσης στις νεοανεγειρομενες πολυκατοικιες,με νερο ποσιμο ολο το χρονο,με κοινοχρηστους δωρεαν χωρους σταθμευσης,με καδους απορριματων στις γειτονιες κλπ,γιατι τα 8 χρονια που περασαν ηταν χρονια προετοιμασιας για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ........καληνυχτα δεκαετια του 80.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια χανεται και το δικιο σας.τι ασχολειστε πια; αυτος ειναι ο κοσμος της αμφιλοχιας δυστυχως.με δεκα μετρα πισσα ξεχνα ολα τ αλλα.Γι αυτο αλλωστε γενικα η αμφιλοχια ειναι ενας τοπος μια ταχυτητα πισω απ την υπολοιπη ελλαδα.Οταν βλεπεις μια πολη τοσα χρονια στα ορια του ελεους και δεν γινετε τιποτα το ουσιαστικο, παρα εργα που απο δευτερευον σημασιας αποκαλουνται αναγκαια πχ πετρονικος και εκεινα τα απαισια φωτιστικα κατα μηκος του λιμανιου τι να πεις;στα χωρια πλατειες μισοφτιαγμενες και σωληνες που καθε βδομαδα σπανε.Κυκλοφοριακο μεγαλο μαγαζατορες που κανουν οτι γουσταρουν και πολλα αλλα.τοσα χρονια αυτα τα προβληματα καλυφθηκαν με 10μετρα πισσα.και η νοημοσυνη μας υποτιμαται σε τοσο μεγαλο σημειο που το νομιμον οπως αναφερεται σε παραπανω σχολια καλυπτει το ηθικον.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξανακούσω κανέναν να διαμαρτυρηθεί για τίποτα.Η Αμφιλοχία είναι μια τέλεια παραθαλάσσια κωμόπολη που ο Δήμος έχει φροντίσει να αναδείξει τις ομορφιές της, έχει βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών της, έχει δημιουργήσει υποδομές κατάλληλες για να αντιμετωπιστεί η νέα κατάσταση με τον δρόμο που θα παρακάμπτει την πόλη, προσελκύοντας έτσι παραθεριστές και εκδρομείς, γίνονται πολιτιστικά πράγματα (μπας και ξεστραβωθεί κανένας) και πολλά άλλα. Καλά, για το νερό δεν θα πω, ντρέπομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑΣΤΕ,ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ"ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΥ";ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .ΕΛΕΟΣ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΛΥΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
1.ΒΡΙΣΚΕΙΣ PARKING
2.ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
3.ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
4.ΕΧΕΙ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ
5.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ
ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.
ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxaaa.....ap'oti vlepo mexri stigmhs sas exei tsouksei poly to 54%....vghkate oloi oi ANEKSARTHTOI prevezianikoi k krazete ton koimhsh...ANTE GEIA!!

Ανώνυμος είπε...

KAI TI ΑΝΑΠΛΑΣΗ! ΤΙ ΤΟΥΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ? ΑΛΛΑ, ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ , ΤΙ ΛΕΩ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ. Α, ΚΑΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΞΕΣΧΙΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΤΩΝ ΟΔΩΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ.. ΚΑΙ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ. Ο ''ΗΡΟΔΟΤΟΣ'' Ο ΚΥΡΗΝΑΙΟΣ Ο ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΑΣ....Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΡΥΣΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ Η ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΙΣΣΑ ΑΛΛΟ ΑΝ, ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑ ΣΑΡΔΗΝΙΝΑ.........

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν μας λες κι εμάς ρε 2:15;;;

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή των 1:36
1.Πρωτα μαθε να γραφεις Ελληνικα.
2.Το 54% ειναι 27% με αποχη 44%.
3.Η χουντα ηταν κυβερνηση με τα ιδια ποσοστα χωρις πλειοψηφια.
4.Τα προβατα δεν γνωριζουν αν ο τσοπανης ειναι ικανος,αλλα ξερουν οτι υπαρχουν τα σκυλια που τα προφυλασσουν απο τους λυκους.
5.Δεν χρειαζεται να κραξεις καποιον που τον κραζουν οι δικοι του.
6.Να εισαι σιγουρος αυτοι που εβαλαν μεσα τα μαχαιρια και τις γλωσσες τους μεχρι να γινει η αναθεση καθηκοντων θα ξαναβγουν γιατι `ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ`

Ανώνυμος είπε...

2.15 οχι μόνο τους έτσουξε σκέτο ΝΕΦΤΙ ήταν!!! Ακόμα τρέχουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 2.49, ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ....ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο 4.18 είμαι, το σχολιό μου ήταν απάντηση για τον 1.36 και όχι για τον 2.15

labkos είπε...

Δεν είμαι από Αμφιλοχία,απλώς μου αρέσει σαν πόλη και γι'αυτό παρακολουθώ την ιστοσελίδα αυτή.Εχω όμως μία απορία.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι σας γράφετε ανώνυμα;Ονομα δεν έχει κανένας;Νομίζω οτι όποιος έχει το δίκιο με το μέρος του δεν υπάρχει λόγος να γράφει ανώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ3.27,ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ. ΚΑΙ Η ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΣΑΡΔΗΝΙΝΩΝ .......