Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Αποστόλη,υποτιμάς πρώτα απ'ολους τον εαυτό σου με αυτές τις πρακτικές


Κύριε Κοιμήση θα έπρεπε να είχατε μάθει πως ο κόσμος έχει μνήμη και δεν ξεχνα λόγια που έχετε κάνει συνθημα!Εσεις ήσασταν αυτός που χλευάζατε και κατακερυανόνατε την κ Σωτηρίου για τα προεκλογικά τσιμέντα που έριχνε σε αυλές!Την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθείται και εσεις τώρα με τις μπετονιέρες να οργώνουν τον Δήμο τις τελευταίες εβδομάδες!Μέχρι και σήμερα ακόμα μπετονιέρα έστρωνε σοκάκι σε χωριο,και ο αποκλειστικός με απ'ευθείας ανάθεση ηλεκτρολόγος του Δήμου άλλαζε φώτα που έχουν να αλλαχτούν δεκαετίες!Αυτές οι τακτικές σε καμία περίπτωση δεν σας τιμούν και σας ρίχνουν στα μάτια των πολιτών!Η ανοχή που δείχνετε σε συγκεκριμένο αντιδήμαρχο που κάνει αγώνα εδώ και χρόνια με τα λεφτα και μέσα του Δήμου σίγουρα σας πλήττει...και ίσως όχι τώρα αλλά όταν θα θέλετε ευρύτερη συναίνεση για κάτι πιο πάνω θα μας βρείτε όλους απέναντι και ακόμα και η γριά αλεπού που θρέφετε στους κόλπους σας δεν θα δυσκολευτεί να σας πουλήσει!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΒΑΡΕΛΑ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ .ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΘΑ ΓΑΡΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ...ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ? ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΧΩΡΕΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΚΕΙΝΟΥ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ...ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΟΤΑΝ, ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣ . ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΗΔΙΑ, ΜΩΡΕ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ, ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕΣ,ΓΙΑΤΙ? ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΛΕΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ....ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ!ΧΑΧΑΧΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ...ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!