Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Οι σταυροί των εκλογμένων της πλειοψηφίας στην Αμφιλοχία

*Στις ψήφους της κ Κοσμά λείπουν τα δύο τμήματα στη Στάνο με τα οποία ανεβαίνει κάπου στις 600 και έτσι καταλαμβάνει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή και δημιουργική θητεία εύχομαι στους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας, με την ελπίδα ότι κύριο μέλλημά τους, θα είναι η απρόσκοπτη διεκπεραίωση του καθήκοντός τους.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκας ειναι ενας: Ο ΓΑΚΗΣ. με τόσο βρισίδι που εφαγε, τους εβαλε τα γυαλιά.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια. Από μάγκες ο τόπος άλλο τίποτα.Βγάζει πολλά ταλέντα.

ZOYKI είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΓΑΚΗ ΕΣΕΙΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!(ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΤΟ ΛΕΩ!)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα μας κανουν,στα λογια ειμαστε ολοι καλοι οταν ομως ερχεται η ωρα να πραξουμε τα κανουμε σκατα,ευχομαι επειδη ακομα δεν εχουμε καταλαβει τι γινεται να μας λυπηθει ο θεος γιατι απο μονοι μας δεν προκειται να ξυπνησουμε ποτε! δικιο εχεις κ εσυ φυσικα οτι τις θεσεις τις παιρνουν εντελως αγραμματοι ή καποιοι που ενω θα επρεπε να ειναι εξω κ να καθαριζουν τα σκουπιδια μας το παιζουν κ μαγκες,η διαφορα ειναι οτι εμεις τους καναμε ΜΑΓΚΕΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω τελικα τι συμπερασμα να βγαλω,υπαρχουν μαγκες τελικα ή τα κορο'ι'δα που βγαζουν τους μαγκες.Μαγκια ειναι να εκλεγεσαι με τον αγωνα σου και το ηθος σου,και οχι με αγορα ψηφων..γιατι ολοι ξερουμε ποσο πουληθηκαν οι ψηφοι σε ετεροδημοτες της αθηνας..μηπως 300ευρο;

Ανώνυμος είπε...

8.25

Εμένα πάντως που είμαι ετεροδημότης δε με πλήρωσε κανένας...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ¨.''Ο ΚΑΘΕ ,ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΔΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ''

ZOYKI είπε...

ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝΕ

Ανώνυμος είπε...

1450 ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Ε?