Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Σφοδρή επίθεση Κουρουμπλή στον Θάνο Μωραΐτη

Το θέμα των Φωτοβολταϊκών και η κακή ενημέρωση που είχαν Βουλευτές και Μ.Μ.Ε. ήρθε να αποκατασταθεί από την μόνη σωστή ενημέρωση την οποία είχε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θ Μωραΐτης! Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Υφυπουργός μίλησε για καταστροφολόγους και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους ή καλύτερα στην σωστή τους διάσταση. Αυτό καθόλου δεν άρεσε στον Κυβερνητικό Βουλευτή Π. Κουρουμπλή ο οποίος βγήκε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και τα «έχωσε» κανονικά στον Υφυπουργό, λέγοντας αρχικά: «Κανένας δεν καταστροφολογεί. Όλοι καταθέσαμε την αγωνία μας και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται περισσότερο ο κ. Μωραίτης για την Αιτωλοακαρνανία από τους άλλους.» Στην συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και αφού είπε πως ο Θάνος κάνει μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα συνέχισε αμφισβητώντας τις ενέργειες του και λέγοντας «Αφού τα έχει λύσει όλα ο κ. Μωραΐτης θα περιμένουμε και θα δούμε.»! Ο Βουλευτής μέσα από όσα είπε έδειξε το θέμα να μην έχει κλείσει οριστικά , ενώ είναι προφανές πως τον κ. Κουρουμπλή ενόχλησε ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε στο θέμα ο Υφυπουργός αφού σε άλλο σημείο της συνέντευξης του μίλησε για έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των κυβερνητικών βουλευτών του νομού και κατηγόρησε σχεδόν ευθέως τον Θάνο για προσωπική στρατηγική :«Πιστεύω ότι και οι 4 είμαστε βουλευτές κυβερνητικοί και η ευθύνη που έχουμε απέναντι σε αυτόν τον τόπο είναι συλλογική. Αν κάποιοι δεν λειτουργούν συλλογικά αυτό είναι άλλο θέμα. Αν θέλουμε να κάνει ο καθένας το μαγαζί του ας αναλάβει και την ευθύνη. Ο κ.Μωραίτης αφού είναι υπουργός.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κυρ- πανος οπως παντα, πολυ λαδι και απο τηγανιτα τιποτα!.. αφου ανακατωσε και καταφερε να χασει το πασοκ ορισμενους δημους, τωρα τα βαλε με τους αλλους βουλευτες. εντυπωση ομως μου κανει ,γιατι παντα βγαινει στο ραδιο τα χωνει και μετα κανει ασκησεις αφωνιας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΑΝΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ?ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΕ ΧΑΛΕΥΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου θυμίζει, μήπως την περίπτωση που βγήκε στο δελτίο προώθησης ειδήσεων του Χατζινικολάου να κραυγάζει οτι θα καταψηφίσει το μνημόνιο (αν θυμάμαι καλά, αλλά τίποτα.