Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Όταν οι αγωγές σας πέφτουν στο κενό πάρτε ένα χαπάκι και θα σας περάσει...

Μία αγωγή πάνω,μία αγωγή κάτω δεν λέει τίποτα...αρα όσο και να παιδεύεστε δεν μας πτοεί τίποτα!Αυτά τα λέμε γιατί μάθαμε ότι επίκειται άλλη μία αγωγή για το blog από τον ίδιο άνθρωπο για τα άρθρα μας περί ναρκωτικών!Ο λαός λέει πως όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται και μάλλον είναι αλήθεια,καθώς τα όσα γράψαμε σε καμία περίπτωση δεν φωτογράφιζαν κάποιoν έστω και αν ξέρουμε όλοι για ποιους μιλάμε!Καλοδεχούμενη λοιπόν και αυτή η αγωγή μα και αυτής η κατάληξη θα είναι ίδια,στον κάλαθο των αχρήστων,καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα σας δώσουμε την αφορμή να φτάσετε μέχρι εμάς,και σίγουρα σας έχουν ενημερώσει τα τσακάλια σας πως εφόσον δεν στοιχειοθετείται κακούργημα,πάντα τάπες θα τρώτε!Έτσι λοιπόν εμείς θα συνεχίζουμε να γράφουμε για την μάστιγα της εποχής μας ακόμα πιο έντονα και εσείς θα συνεχίζεται να χαλάτε λίγα από τα βαμμένα με αίμα εκατομμύρια σας για αγωγές...ελπίζουμε όμως πως κάποια στιγμή θα ξυπνήσει αυτή η άθλια κοινωνία μας και οι αρχές και θα λάβετε αυτό που πραγματικά σας αξίζει!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ''ΚΥΡΙΟΣ'' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΧΑΠΑΚΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΧΕΣ Η ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

TOY ΛΕΙΠΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ!!! Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΙΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που υποτιθεται οτι ~γνωριζετε~πραγματα και καταστασεις γιατι δεν στελνετε ενα mail στο ΥΠΟΙΚ ωστε να ελεγχθουν τα περουσιακα στοιχεια,ο χρονος αποκτησης,η δημιουγρια εταιρειας,ο υπευθυνος εφοριακος που προχωρησε στη συσταση της εταιρειας και αλλα σοβαρα στοιχεια.
Ολα τ`αλλα ειναι μονο για καταναλωση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!! ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ????? ΕΔΩ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ- ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ'Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ,ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ., ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΣΑΠΙΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι. η δημοτικη αρχη "σκοτωθηκε" το περασμενο καλοκαιρι να του φτιαξει αποχετευση,διαλυοντας εναν δρομο,και ταλαιπωροντας δεκαδες περιοικους ακομα και σημερα,μονο καιμονο για να μοσχοπουλησει αυτος. ομως τους ψηφισατε κατ ρυπας. τωρα τι θελετε.

Ανώνυμος είπε...

Δε ξερω τι γινεται,εσυ αν ξερεις μην κανεις κανεναν παρεα απ`οσους γνωριζεις οτι κανουν διαφορα,αλλα βγες μπροστα και καταγγειλε τα αφου εισαι αδιαφθορος/η.
Ριξε σφαλιαρα σ`αυτον που παρκαρει στο πεζοδρομιο,που πεταει τα σκουπιδια οπου βρει,που πεταει το τσιγαρο κατω,που κανει σουζες,που μοιραζει ναρκωτικα,που δινει σε παιδια κατω των 18 αλκοολ,που δεν παιρνει αποδειξη απο τα μαγαζια,που δεν ζηταει προσωπικα ρουσφετια,που,που ,που........ολα τα τ`αλλα ειναι εκ των ουκ ανευ!