Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζονται οι κλοπές στην Αμφιλοχία

Και άλλη κλοπή σε σπίτι στην Αμφιλοχία έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας και μάλιστα ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν!
Πιο συγκεκριμένα τις νυκτερινές ώρες της 16/17-01-2011, άγνωστοι δράστες εισήλθαν, χωρίς να διαπιστωθεί παραβίαση εντός οικίας ιδιοκτησίας 28χρονης ημεδαπής, ενώ οι ένοικοι κοιμόντουσαν και αφαίρεσαν:
* Χρηματικό ποσό2.500 ευρώ.
* Χρυσαφικά αξίας5.000 ευρώ.
* Ένα κινητό τηλέφωνο.
* Ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητος.
* Μία πιστωτική κάρτα.
* Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.
* Τα κλειδιά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.
Στην συνέχεια διέφυγαν με το προαναφερόμενο όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο έξωθι της οικίας. Για την αναζήτηση – σύλληψη των δραστών προανάκρισης επελήφθη το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.
Πηγή:Αιχμή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO KLEINETE TO MAGAZI????????????

Ανώνυμος είπε...

τωρα σωθηκαμε θα τους πιασουν τους κλεφτες

Ανώνυμος είπε...

Άφωνη και εξοργισμένη η Ελληνική Κοινωνία, παρακολουθεί τα αποτελέσματα αφενός της παραλυσίας της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα των λαθρομεταναστών και αφετέρου την προσπάθεια επιβολής ακραίων καταστάσεων από μειοψηφίες.
Η κατάληψη πανεπιστημιακού ιδρύματος καταστρατηγεί κάθε έννοια έννομης τάξης και εύρυθμης λειτουργίας της ελληνικής Πολιτείας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια:
α) στη δημιουργία αντιδράσεων, που ως αποτέλεσμα θα έχουν την απομάκρυνση της Ελληνικής Κοινωνίας από τις αρχές του ανθρωπισμού
β)στην όξυνση των αντιθέσεων και στη διάσπαση της κοινωνικής συνοχής που...
συμπεριλαμβάνει και τους νόμιμους μετανάστες που εργάζονται, δημιουργούν και προσφέρουν στη χώρα .
Η απαράδεκτη ολιγωρία και αδιαφορία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η μεγαλύτερη διάψευση της επικοινωνιακής «επιτυχίας» της κατασκευής του φράκτη στον Έβρο, όταν φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται φράκτης στο λιμάνι του Πειραιά και στην πλατεία Συντάγματος!
Ο υπερυπουργός κος Ραγκούσης εισπράττει τώρα, εις βάρος του ελληνικού λαού φυσικά, την εσπευσμένη και αβασάνιστη ψήφιση του μεταναστευτικού νόμου

Ανώνυμος είπε...

Κατά το πρώτο 9μηνο του 2010, συνελήφθησαν περίπου 96 χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, που είχαν εισέλθει σχεδόν αποκλειστικά από τα χερσαία σύνορα.

Β . Οι αιτήσεις ασύλου στην Ελλάδα, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2010, έγιναν δεκτές μόλις σε ποσοστό 0,6% ενώ ο κοινοτικός μέσος όρος είναι 22%. Όμως, ο αριθμός αυτός είναι απόλυτα πλασματικός, μιας και η χώρα μας υποδέχεται ετησίως περίπου το 90% της άτυπης μετανάστευσης προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρακτικά, δεν υπάρχει στην ΕΕ άσυλο, πλέον.

Επομένως, το βασικό πρόβλημα είναι και παραμένει η συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ», που με μεγάλη ανευθυνότητα είχε υπογράψει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αυτή προβλέπει πως αποκλειστικά υπεύθυνη για τους παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη είναι η χώρα εισόδου, δηλαδή σχεδόν πάντα η χώρα μας. Κι έτσι όσοι καταλήγουν στη Δύση, κατά κανόνα επαναπροωθούνται σε μας. Τα συμβεβλημένα κράτη δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους κατά κανόνα, με αποτέλεσμα διεθνείς καταδίκες της Ελλάδας για ένα βάρος που –κατά την κοινή λογική- δεν μπορεί να σηκώσει.

Παράλληλα, το κράτος δαπανά περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για την περίθαλψη των παρανόμων μεταναστών, ιδίως για την κάλυψη εξόδων στα Κέντρα Εστίασης και τις λοιπές υπηρεσίες πρόνοιας. Αρκετοί εξ αυτών δηλώνουν ψευδώς ανήλικοι, με αποτέλεσμα οι Αρχές να υποχρεούνται να τους αντιμετωπίζουν με βάση τις διεθνείς διατάξεις περί ανήλικων μεταναστών.

Γ . Σε ό,τι αφορά τους παράνομους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα και κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι στα μεγάλα αστικά κέντρα, υπολογίζονται στους 470.000.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ....ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ....ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΑΡΕΜΕΝΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!