Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η γάγγραινα των ναρκωτικών στην Αμφιλοχία

Τις θέσεις μας για την μάστιγα των ναρκωτικών τις γνωρίζετε και ουκ ολίγες φορές έχουμε θίξει το συγκεκριμένο θέμα από το συγκεκριμένο blog!Σήμερα λοιπόν όπως βλέπετε πιο πάνω συνελήφθη ένας Αγρινιώτης έμπορος ναρκωτικών ο οποίος εργαζόταν σε Δημόσια υπηρεσία της πόλης μας!Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα,καθώς δεν μ'αρεσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου...σε καμία περίπτωση δεν κάνεις τέτοια ζωή με το μισθό του εφοριακού και λίγο πολύ όλοι κάτι γνωρίζαμε!Όπως ακριβώς συμβαίνει και με άλλες που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας!όλοι γνωρίζουμε για έναν συγκεκριμένο "εγκληματία" από την περιοχή μας ο οποίος απότομα άρχισε να δραστηριοποιείται σε κλάδους βαριάς βιομηχανίας και πλέον είναι πάμπλουτος άνθρωπος...πάμπλουτος όμως σκοτώνοντας τα παιδιά μας,κάνοντας ότι πιο αισχρό μπορεί να κάνει ο άνθρωπος!Είναι κακό που το γνωρίζουμε και δεν κάνουμε τίποτα,μα ακόμα πιο κακό είναι πως και η αστυνομία το γνωρίζει και δεν κάνει τίποτα!Και δεν είναι μόνο αυτή η περίπτωση,αυτό είναι απλά ένα τρανταχτό παράδειγμα,δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που πλουτίζουν με το αίμα των συνανθρώπων μας!Κάποια στιγμή λοιπόν αυτή η κοινωνία πρεπει να σηκώσει κεφάλι...καλοί οι αγώνες για τα δικαιώματα μας,μα το πιο σημαντικό δικαίωμα είναι αυτό στην ζωή και κάποιοι το στερούν από άρρωστους συνανθρώπους μας!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και πως τυχαινει και εκαναν και παρεα οι δυο αυτοι...

Ανώνυμος είπε...

AΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ!ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,ΑΣ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!!ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ...ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ''ΜΑΚΑΡΙΩΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΩΝ'' ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ''ΑΤΑΡΑΧΟΣ'' ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΤΙ , ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο Λ Ω Ν ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΜΑΡΤΟΥΝΤΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΙΜΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ,ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ, Υ Π Ο Λ Ο Γ Ο Σ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΚΑΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΑΥΡΙΟ ,ΟΜΩΣ, ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ , ΘΑ ΣΟΥ ΚΗΡΥΞΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΩ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΙ ΠΑΡΑΦΟΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ BLOG Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ 'ΒΙΤΡΙΝΑ' ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ,ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολεμος?????????
Ναρκωτικα??????????????
Πρωτοβουλια?????????

Μαλλον το πολυ φωσφορο φταιει και η αδιακοπη κινηση των νεων με τα μηχανακια και τα αυτοκινητα κανοντας εκκωφαντικους θορυβους.Αλλα κανενας δεν τους ενοχλει απ`αυτους που ειναι καθηλωμενοι στις αναπαυτικες καρεκλες των καφε και κατω απ`τα παπλωματα του ωχαδερφισμου.

Ανώνυμος είπε...

αλλο ενεση ηρωινης αλλο τσιμεντοενεση!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΜΕΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ''ΞΕΣΠΑ'' ΣΕ ΑΘΩΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ- ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

κυριοι για να ακουμπηση η διωξη τους μεγαλους, πιανει πρωτα τους μικροτερους.