Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πρωτιά για τον Δήμο Αμφιλοχίας που δείχνει έτοιμος για τις προκλήσεις του "Καλλικράτη"

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας αποδεικνύει πως αυτή τη στιγμή σε θέμα γνώσεως του αντικειμένου ίσως είναι το νούμερο 1 στην Ελλάδα!Αναμενόμενο ήταν λοιπόν για όσους τον γνωρίζουν πως ο Δήμος Αμφιλοχίας θα ήταν από τους πρώτους που θα προσαρμοζόταν στις "Καλλικρατικές" απαιτήσεις!Προς απόδειξη αυτού ο Δήμος Αμφιλοχίας είναι ο πρώτος Δήμος του οποίου εγκρίθηκε το Οργανόγραμμα!Στο νέο οργανόγραμμα του Δήμου Αμφιλοχίας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων όπως προβλέπει ο «Καλλικράτης», Αυτοτελές Τμήμα Διαφάνειας, Διεύθυνση Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος στις οποίες υπάγονται μεταξύ άλλων τα γραφεία Ελέγχου και έκδοσης αδειών και Πολεοδομικών και Χωροταξικών Θεμάτων, Διεύθυνση Οικονομικών, Ανάπτυξης και Διοίκησης στην οποία υπάγονται μεταξύ άλλων τα γραφεία Αλιείας και Αγροτικής Οικονομίας κλπ.!
Πολύ θετικό λοιπόν για την Αμφιλοχία ότι δείχνει έτοιμη για την Καλλικρατική εποχή έχοντας στο τιμόνι της ίσως τον πλέον αρμόδιο για να χειριστεί τα θέματά της,εφόσον θέλει και αποκοπεί από κάποιες αγκυλώσεις που τον περιορίζουν!
Το νέο Οργανόγραμμα του Δήμου Αμφιλοχίας

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πρωτιές δεν έρχονται με την ψήφιση του νέου ΟΕΥ αλλά με την οργάνωση που προκύπτει μετά την ψήφιση.Κάποιες φορές η βιασύνη άλλα υποκρύπτει και δεν βγαίνει πάντα σε καλό.Κάποια προβλήματα θα αναδειχθούν στο μέλλον

Ανώνυμος είπε...

πρωτη φορα ειδα αντιδημαρχο να την συνοδευει παντου bodyguard! πηγε λεει στα σχολεια η εν λογω και την προστατευε ως αλλη lady D . μετα λεει ο κοσμος για τις ξανθιες.....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ?Ή ΕΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ ΤΟ BLOG?

Ανώνυμος είπε...

Ποση ικανοτητα και ποιες ειδικές γνώσεις αραγε απαιτουνται για την καταρτιση του πίνακα που δημοσιευτεται σήμερα από το Δήμο?Δεν μας λένε και πως θα λειτουργήσουν?Εμεις καταλάβαμε οτι στο Δημαρχείο επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο!!Δεν λειτουργεί ΤΙΠΟΤΑ παρα τις φιλοτιμες προσπάθειες κάποιων.ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ Β ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ)Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΡΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΡΟΥΣ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ? ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ? ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ- ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα εισαι σοβαρη?
Το οργανογραμμα ελειπε απο τον δημο για να παει μπροστα,για την καθαριοτητα,για τους δρομους,για το parking,για τη χωροθετηση,για τους φορους,για το βιολογικο,για την εν γενει αναπτυξη του τοπου?
Τα προηγουμενα χρονια τις τους εμποδιζε να κανουν αναπτυξιακες και οχι κομματικες κινησεις προκειμενοπυ να εξασφαλισουν την επανεκλογη τους?
Το οργανογραμμα δεν αναδεικνυει την ικανοτητα διοικησης οπωσδηποτε.Αλλωστε οποιος εχει δουλεψει στον ιδωτικο τομεα γνωριζει πολυ καλα οτι πολλοι διευθυνοντες και προεδροι σ`αυτο εχουν ριξει την αποτυχια τους. Βαζουν μπρος για την δημιουργια ενος νεου σχεδιου ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε.
Ξερεις ποσα σχεδια εχουν γινει επι χαρτου για λογους εντυπωσιασμου?
Σημασια εχει η αποφασιστικοτητα να κανεις πραγματα για τον τοπο σου και το βραδυ να κοιμασαι με την συνειδηση σου ησυχη .....

Ανώνυμος είπε...

Το οργανόγραμμα για να το μεταφέρει κανείς από τον "Καλλικράτη" στο χαρτί, δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις, αρκεί να αφιερώσει λίγα λεπτά να το αντιγράψει!!!Στην εφαρμογή του, όμως, θα αποδειχτεί αν ο Δήμαρχος και ...οι παρατρεχάμενοί του κρατήσουν την πρωτιά!! Γι'αυτό μην βιάζεστε!!

Ανώνυμος είπε...

τωρα καθησυχαστηκαμε...ευτυχως που βγηκε ο κ.Κοιμησης γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να επιβιωσει ο δημος στις απαιτησεις του καλλικρατη.Δηλαδη δημοι που δεν εχουν καλλικρατικη εμπειρια οι εκαστοτε δημαρχοι ειναι καταδικασμενοι; Μην παιζεται με την νουμοσυνη μας,γιατι εξακολουθειτε να το κανετε και μετα τις εκλογες;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΗΝ Τ. ΑΥΤΟΔ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΟΤΑΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΛΕΟΝ -ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ- ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ -ΔΙΕΚΔΗΚΗΤΙΚΟ- ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΥΣΩΜΗ Η Ν.Δ.ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ.Ο ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ. ΜΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ. 1 ΜΕΣΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ...ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΗΜΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Κ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ Κ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΧΑΡΤΟΒΑΣΙΛΕΙΑ!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟΙ Κ ΜΥΑΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ??ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Κ ΑΡΓΟΣΧΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ??ΕΙΝΑΙ,ΝΟΜΙΖΩ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Κ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ? ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ''ΚΑΝΕΙ'' ΓΙΑ ''ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ''ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ''ΡΙΓΜΕΝΟ''ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ , ΑΚΟΜΗ, ΣΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ''ΚΟΠΡΟ'' ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΑΦΕΡΙΜ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ , ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΙΑ, ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ... ΚΟΥΤΑΒΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΣΤΟ...ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΙΣΑΙ ...ΜΑΝΟΥΛΑ!!!! ΑΠΑ ΠΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΜΩΡ' ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ, ΑΠΑ ΠΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μήνυμα "ευρωπαίου πολίτη" από άλλη δημοκρατική χώρα της Ευρώπης .
Όταν ήρθα στην Ισπανία ( σοσιαλιστική και αυτή ) πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!)
για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας της E.E).
Εκεί μου ζήτησαν:
1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι (Ελλάδα).
2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία)
Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα "κυνηγημένος" στην Ισπανία να ζήσω.
Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol η Ιντερπόλ.
3) Με έστειλαν στο ΙΚΑ της Καταλονίας όπου έπρεπε να κάνω εξετάσεις για Ηπατίτιδα, Σύφιλη, AIDS, φυματίωση και λοιπές κολλητικές αρρώστιες.
4) Έπρεπε να κάνω ένορκη δήλωση ότι εκείνη τη στιγμή δεν διώκομαι σε καμία χώρα για ποινικό αδίκημα και ούτε γίνεται αστυνομική / δικαστική ερευνά εις βάρος μου (και ας μην έχει γίνει ακόμη το δικαστήριο).
Εφόσον προσκόμισα όλα τα παραπάνω έπρεπε να βρω σπίτι να μείνω. Στο μεσοδιάστημα εμένα σε Ξενοδοχείο, καθότι στην Ισπανία απαγορεύεται ιδιοκτήτης να νοικιάσει σπίτι σε αλλοδαπό, εφόσον δεν έχει άδεια παραμονής και εφόσον δεν πάει με τον υποψήφιο νοικάρη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου πρέπει να ελέγξει τον νοικάρη η αστυνομία και να δώσει συγκατάθεση!!!
Η τιμωρία είναι κατάσχεση του διαμερίσματος.
Μου βγήκε η άδεια παραμονής (για έξι μήνες αρχικά) και άρχισα να ψάχνω σπίτι.
Βρήκα σπίτι και πήγα με τον ενοικιαστή στο πλησιέστερο τμήμα όπου η αστυνομία έλεγξε και εμένα και την άδεια παραμονής μου και έδωσε τη συγκατάθεση της.
Με αυτό το χαρτί πήγα ξανά στο δημαρχείο και κατόπιν πήρα άδεια εργασίας και πήρα και από την Εφορία ΑΦΜ.
Έως ότου βρω δουλειά έπρεπε να πληρώνω το ΙΚΑ από την τσέπη μου (90 Euro το μήνα) ώστε να είμαι ασφαλισμένος.
Κατόπιν αυτών μου συνέστησαν να διαβάσω μερικά χωρία του ισπανικού δικαίου (όσον αφορά τι είναι ποινικά αδικήματα, τι πλημμελήματα κτλ.) και με ενημέρωσαν ότι εάν αρχικά τον πρώτο χρόνο υποπέσω σε σοβαρό αδίκημα τότε θα απελαθώ σούμπιτος (sic) προς την χώρα από την οποία κατάγομαι (όχι σε αυτήν από την οποία πήγα εκεί) και θα παρακρατηθεί η τυχόν περιουσία μου (λογαριασμοί σε ισπανικές τράπεζες) από το ισπανικό κράτος!
Σημειωτέον ότι εγώ ήρθα Μετανάστης στην Ισπανία και όχι Λαθρομετανάστης (όπου οι διαδικασίες είναι πολύ πιο δύσκολες για να πάρεις άδεια παραμονής, σχεδόν αδύνατο).

Ρωτώ λοιπόν τους βαθιά δημοκρατικούς (... ) συνέλληνες:

Στην Ελλάδα, ποιός από τους λαθρομετανάστες θα πέρναγε επιτυχώς την παραπάνω διαδικασία;

Ανώνυμος είπε...

θα μας δειξει λει η λεσχη μεσολογγιου τη ταινια ΒΟΥΝΟ εναντια στο ρατσισμο και ξενοφοβια ελληνων

Χορηγός λέει ηταν η ΝΑ Αιτωλνίας. Αλήθεια η ΝΑ Κορυτσάς η Χιμάρας η Τεπελενίου, μαζί με τον κ Ντούρο θα έφτιαχναν ταινία για το ρατσισμό το διωγμό τις δολοφονίες, την αρπαγή περιουσιών ελλήνων βορειοηπειρωτών απο Αλβανούς; Θα τη δείχνανε στα Τίρανα; Θα άφηναν οι πρώην και νυν κομμουνιστές τσάμηδες της αλβανίας και οι εδώ φίλοι τους υποέλληνες; Ε Κύριε πρώην νομάρχη σωκο; Προκαλώ τους κατασκευαστές ταινίας να είναι χορηγοί. Να δώσω και γω και πιστευω όλοι οι σύλλογοι βορειοηπειρωτών. Αντε ρε.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Αλλά και πάλι, λείπουν οι Αντιδήμαρχοι στην οργάνωση του δήμου. Εκτός κιαν δεν του θέλει πλέον.......

Ανώνυμος είπε...

«Εθνικιστικό δηλητήριο» χαρακτηρίζει η ηγεσία του ΚΚΕ την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας εναντίον του νόμου της Ιθαγένειας: Νόμος της κατοχικής κυβέρνησης των ανδρεικέλων που καταργεί το ίδιο το εθνικό αστικό Σύνταγμα!!!
Το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Ρ» είναι αποκαλυπτικό!!!
Εδώ είμαστε κατεχόμενη χώρα συνολικά (οικονομικά, ιδεολογικά, πολιτικά, αλλά και από τις εισαγόμενες αλλοδαπές εισβολές) και το ΚΚΕ τα παλιά «εθνικο-απελευθερωτικά» τα έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων και μιλάει για «ρατσιστικά» και «εθνικιστικά δηλητήρια» όπως ακριβώς η Νέα Τάξη, το καθεστώς και οι επιδοτούμενες οργανώσεις…
Η ηγεσία του ΚΚΕ επιχειρεί, για να καλύψει αυτήν την ταύτισή της με το καθεστώς της Νέας Τάξης και τα κυβερνητικά της ανδρείκελα, να θολώσει τα νερά, ισχυριζόμενη ότι αυτή η απόφαση του ΣτΕ εκφράζει τις καθεστωτικές δυνάμεις!!!
Ποιες αλήθεια καθεστωτικές δυνάμεις εκφράζει; Μήπως η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα, καθώς και τα ΜΜΕ δεν στηρίζουν χρόνια και χρόνια την αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της χώρα μας και δεν στήριξαν το νόμο περί «ιθαγένειας;
Ή μήπως είναι «δυνάμεις του καθεστώτος» οι προβοκατόρικες τσόντες τύπου Καρατζαφέρη που δημαγωγούν, για «άλλοθι», κατά των λαθρομεταναστών, αλλά στηρίζουν υστερικά το καθεστώς και τα κυβερνητικά του ανδρείκελα;
Αλάθευτο κριτήριο είναι το Συγκρότημα Λαμπράκη και οι βιομηχανίες προπαγάνδας της Νέας Τάξης: Το σύνολο των ΜΜΕ.
Το Συγκρότημα, λοιπόν του Λαμπράκη, πρώτο στιγμάτισε την απόφαση του ΣτΕ.
Η Ηγεσία του ΚΚΕ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ πλήρως με το Συγκρότημα το οποίο αποτελεί την ιδεολογική και πολιτική πρωτοπορία του συστήματος, τον πλέον ιστορικό και καλοδουλεμένο προπαγανδιστικό μηχανισμό του καθεστώτος.
Εκτός και αν τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση και ειδικά το Λαμπρακιστάν είναι αυτά που προωθούν σήμερα την «πρόοδο», κόντρα στην «αντιδραστική» ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του ελληνικού λαού και κάποιων «εθνικών» θυλάκων» του εθνικού κράτους που δεν έχουν αλωθεί ακόμα ολοκληρωτικά: ΣτΕ κ.λπ…
Γιατί η ηγεσία του ΚΚΕ δεν ζητάει ένα δημοψήφισμα για να αποφανθεί ο ελληνικός λαός;
Γιατί δεν θέτει το ζήτημα στην εργατική τάξη που έχει ξεκληριστεί από το νεοταξικό στρατήγημα της αλλοδαπής εισβολής;
ΓΙΑΤΙ μιλούν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικοί απατεώνες ερήμην του λαού;
Απλούστατα: Αν θέσουν το ζήτημα της Ιθαγένειας στον ελληνικό λαό αυτός θα τους μαυρίσει τελεσίδικα ΟΛΟΥΣ…

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΠΟΣΟ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ SITE???ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ?
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ