Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Β' Τοπικό: Αποτελέσματα και βαθμολογία 2η Αγωνιστικής


ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ – ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ = 2 - 2
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ = 6 - 0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ = 0 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ = 1 - 1

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ = 3 - 2
ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ = 2 - 0
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ – ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ = 2 - 2


Το πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει ο Παναμβρακικός Μπούκας στον Εμπεσσό έστω και αν έπαιζε από νωρίς με 9 παίχτες και τελείωσε το ματς με 8!Αν και ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε, ο Εμπεσσός γύρισε τον αγώνα αλλά η Μπούκα εστω και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος!


Το ματς του Σαββάτου στο στάδιο της Αμφιλοχίας δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς το τελικό 6-0 απεικονίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα!Ο Αμφίλοχος από νωρίς έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο ματς και ενδεχομένως και στην κατηγορία!


Την σημαντικότερη νίκη για τις ομάδες του Δήμου πέτυχε το Λουτρό που κατάφερε να αποδράσει από το Αγρίνιο με τους 3 βαθμούς σ'ένα ιδιαιτέρως σκληρό ματς!Το Λουτρό με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο 1-0 και να αποδείξει πως φέτος έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη του!


Τέλος στο δεύτερο τοπικό ντέρμπυ η Κεχρινιά επικράτησε της Στάνου με 3-2!Η κεχρινιά

ξεκίνησε δυνατά προηγούμενη με 2-0 με την Στανο όμως να καταφέρνει να αντδράσει και να φέρει το ματς στα ίσα!Στο δεύτερο ημίχρονο η Κεχρινιά ευτήχησε να πετύχει το νικητήριο γκολ και να βυθίσει την ομάδα της Στάνου στο πάτο της βαθμολογίας με 2 ήττες στους 2 πρώτους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: