Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Πασόκ:Οι ζυμώσεις για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές άρχισαν



Φώτο: Κοιμήσης Απ, Σώκος Θ, Κ.Ν.


Έχουν ήδη αρχίσει οι ζυμώσεις για τις επόμενες δημοτικές εκλογές στην Αμφιλοχία!Αν και ακόμη δεν είναι σίγουρο το με ποια μορφή δήμων θα γινουν οι επόμενες εκλογες τα σενάρια δίνουν και πέρνουν!Ο Δήμαρχος κ.Κοιμήσης,αφήνοντας για ένα βράδυ τον "Μιμάρα" παρευρέθει σε ένα από τα αγαπημενα του μερη,την Αριάδα.Έκει στο πανηγύρι της 16ης Αυγούστου έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση,οριοθετώντας στόχους και για την επόμενη τετραετία!Μέχρι που είπε πως είναι όνειρο για αυτόν να ενώσει την Αριάδα με την Βαρετάδα!Σαφές είναι λοπόν πως ο Δήμαρχος θελει και επιδιώκει και 3η τετραετία, αλλά καποιοι φαίνεται να έχουν άλλη αποψη!Έτσι έντονα ακούγεται όνομα ανθρώπου που είναι δίπλα στον Νομάρχη, σε καίρεια θέση στην Νομαρχία!Αυτό σαν αποτέλεσμα των όχι και τόσο καλών σχεσεων Κοιμήση και Σώκου!Η πορεία θα δείξει ποιος θα επικρατήσει και ποιον θα στηριξει το κόμμα και εν καιρώ θα γνωστοποιήσουμε το όνομα του ενδιαφερόμενου,αν και οι γνωρίζοντες σίγουρα έχουν καταλάβει!
Αύριο θα ασχοληθούμε με το ποιοι βολιδοσκοπούνται από την αντίπαλη πλευρά ως υποψήφιοι,με ένα εκ των ονομάτων να κάνει πραγματικά αίσθηση!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός εδώ και τώρα θέλει.
Χρήστο Κατσικαρέλη

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ.Χ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑ. ΜΑΡΓΑΡΗ ΡΙΑ.
ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ?
...ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ????????????

Ανώνυμος είπε...

θα εχουμε και καινουργιο κομα-συνδιασμο;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ? ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΡΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΑΡΙΑ.ΟΥΣΤ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΕΛΗ-

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Χρυσόστομε.Κάποιος πρέπει να τα λέει και έξω απο τα δόντια.Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να ξεχάσουμε το μαύρο 1998.