Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Καπποδίστριας ΙΙ: Ιδού ο Δήμος Βάλτου

Σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.) στον «Καποδίστρια 2» προτείνονται δύο εκδοχές συνενώσεων των 29 Δήμων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.




Άρα γίνεται πλεον σαφες πως το θέμα της Αμφιλοχίας θωρείται δεδομενο για την ΚΕΔΚΕ και η κυβέρνηση είναι σαφές ότι ενστερνιζεται το πιο πάνω σχέδιο!Έτσι λοιπόν περνάμε σε έναν αρκετά μεγάλο Δήμο σε εκταση με Πρωτεύουσα την Αμφιλοχία και ενδεχόμενη ονομασία Δήμο Βάλτου!Σίγουρα αναμένονται αντιδράσεις με πιο έντονες αυτές του Μενιδίου το οποίο δίνει αρκετό καιρό αγώνα να ενωθεί με το Δήμο Κομποτίου,αλλά αυτό απορριπτεται με δεδομένο πως ο Νομός Αιτ/νιας δεν τίθεται θέμα να ενωθεί με την Αρτα!Πάντως περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να μην συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Φυτειών στον νέο Δήμο παρά το Μενίδι!Σε στάση αναμονής λοιπόν μεχρι να ξεσπάσει η καταιγίδα,που δεν θ'αργησει !

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους επιστρέψατε!Καλό χειμώνα να εχουμε όλοι και καλή δύναμη στο να μας ενημερώνεται για τα παραπολιτικά και τα παρασκηνιακά του Δήμου μας!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Μενιδίου θα ενωθεί με το Κομπότι για είμαστε και νιώθουμε Αρτινοι!

Ανώνυμος είπε...

ο δημος ΦΥΤΕΙΩΝ ανηκει στο ξηρομερο και δεν εχει καμια σχεση με τον τεραστιο δημο αμφιλοχιας.
Πρεπει να δημιουργηθει ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ με εδρα ισως την ΚΑΤΟΥΝΑ και να περιλαμβανει ολα τα χωρια του μεσα ξηρομερου που εχουν κοινα προβληματα και παρομοιες προοπτικες.
Αν δεν γινει αυτο τοτε ο δημος καλο ειναι να παει στο δημο ΑΓΡΙΝΙΟΥ αφου ολοι οι κατοικοι του εχουν περιουσιες και συναλασονται με αυτο το δημο παρα με την αμφιλοχια.Επισης καποια δημ.διαμερισματα του δημου φυτειων υδρευονται απο το δικτυο του αγρινιου οπως και επισης για αναγκες νοσοκομειακες παλι το αγρινιο χρησιμοποιουν.Με λιγα λογια η οικονομικη ζωη των φυτειων ειναι πιο κοντα με την ΚΑΤΟΥΝΑ και μετα με το ΑΓΡΙΝΙΟ.
τελος οι ΦΥΤΕΙΕΣ ειναι ξηρομερο και οχι βαλτος(=αμφιλοχια).

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΤΟΥΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΛΕΙ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΤΑΣ. ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΨΩΝΙΖΟΘΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΝΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ