Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Προβιβασμός και υποβιβασμός των σωματείων του Β' τοπικου!

Β’  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο προβιβασμός των σωματείων από την Β’ στην Α1 κατηγορία, θα γίνει ως εξής:

1.                   Αν από την Δ’ Εθνική δεν υποβιβαστεί κανένα σωματείο μας, τότε στην Α1 κατηγορία θα ανέλθουν τα σωματεία που κατέλαβαν την 1η θέση στον όμιλό τους, καθώς και τα σωματεία που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση στους αγώνες κατάταξης αυτών που κατέλαβαν την 2η θέση στον όμιλό τους.

2.                   Αν από την Δ’ Εθνική υποβιβαστεί ένα σωματείο μας, τότε στην Α1 κατηγορία θα ανέλθουν τα σωματεία που κατέλαβαν την 1η θέση στον όμιλό τους, καθώς και το σωματείο που θα κατά-

λάβει την 1η θέση στους αγώνες κατάταξης αυτών που κατέλαβαν τη 2η θέση στον όμιλό τους.

3.                   Αν από την Δ’ Εθνική υποβιβαστούν δύο (2) σωματεία μας, τότε στην Α1 κατηγορία, ανέρχονται τα τρία (3) σωματεία από αυτά που θα καταλάβουν την 1η θέση στον όμιλό τους.

4.                   Αν από την Δ’ Εθνική υποβιβαστούν τρία (3) σωματεία μας, τότε στην Α1 κατηγορία θα ανέλθουν τα δύο πρώτα σωματεία μετά από αγώνες κατάταξης μεταξύ αυτών που κατέλαβαν την 1η θέση στον όμιλό τους.

 

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο προβιβασμός των σωματείων από την Β’ στην Α2 κατηγορία, θα γίνει ως εξής:

1.                   Αν από την Δ’ Εθνική δεν υποβιβαστεί κανένα σωματείο μας, τότε στην Α2 κατηγορία θα ανέλθουν τα σωματεία που θα καταλάβουν την 3η, 4η και 5η θέση στον όμιλό τους, το σωματείο που θα καταλάβει την 3η θέση στους αγώνες κατάταξης των δευτεραθλητριών των 3 ομίλων και τα δύο πρώτα σωματεία μετά από αγώνες κατάταξης, των σωματείων που κατέλαβαν την 6η θέση στον όμιλό τους.

2.                   Αν από την Δ’ Εθνική υποβιβαστεί ένα σωματείο μας, τότε  στην Α2 κατηγορία θα ανέλθουν τα σωματεία που θα καταλάβουν την 2η και 3η θέση στους αγώνες κατάταξης των δευτεραθλητριών, τα σωματεία που θα καταλάβουν την 3η, 4η και 5η θέση στους όμιλό τους και το σωματείο που θα καταλάβει την 1η θέση στους αγώνες κατάταξης των σωματείων που κατέλαβαν την 6η θέση στον όμιλό τους.

3.                   Αν από την Δ’ Εθνική υποβιβαστούν δύο (2) σωματεία μας, τότε στην Α2 κατηγορία θα ανέλθουν τα σωματεία που θα καταλάβουν την 2η, 3η, 4η και 5η θέση στον όμιλό τους.

4.                   Αν από την Δ’ Εθνική υποβιβαστούν τρία (3) σωματεία μας, τότε στην Α2 κατηγορία θα ανέλθουν το 3ο σωματείο των αγώνων κατάταξης των πρωταθλητών των 3 ομίλων, τα σωματεία που κατέλαβαν την 2η, 3η και 4η θέση στον όμιλό τους και τα δύο πρώτα σωματεία, μετά από αγώνες κατάταξης μεταξύ αυτών που κατέλαβαν την 5η θέση στον όμιλό τους.

 

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις δύο (2) τελευταίες θέσεις στον όμιλό τους, ήτοι την 13η και 14η θέση, υποβιβάζονται στην Γ’ κατηγορία, συνολικά έξι (6) σωματεία, ανεξαρτήτως του αριθμού των υποβιβασθέντων σωματείων μας από την Δ’ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: