Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΝΔ: Σε αναζήτηση υποψηφίου



Προβληματισμός επικρατεί στο γαλάζιο στρατοπεδο καθώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια επιλογή με καλές πιθανότητες νίκης!Η κ.Σωτηρίου το καλοκαίρι ήταν αρκετα δραστήρια στις κοινωνικές της επαφές αλλά κατά κοινή ομολογία θεωρείται καμένο χαρτι!Από την άλλη τα ονόματα των Κατσούλα και Αρβάλη που ακούγονται δεν φαίνεται να προχωράνε,καθώς ούτε αυτή δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση,αλλά από την άλλη θεωρούνται σχετικά εύκολη λεία για τον κ.Κοιμήση!Έτσι λοιπόν ένα πιο σύνθετο και τραβηγμένο σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες είναι αυτό που θέλει την κ.Κοντονίκα να θέτει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητη με την άτυπη στήριξη της ΝΔ.Αν αληθεύει αυτό το σενάριο,σίγουρα ανακατεύει την τράπουλα αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως ένας τετοιος συνδιασμός θα υποστεί πανολεθρία!Οι παράγοντες της ΝΔ λοιπόν βλέποντας πως οι συνθήκες δεν τους ευνοούν ελπίζουν σε εναν εμφύλιο στο Πασόκ,που δεν είναι καθόλου απίθανο μήπως και επαναληφθεί το σκηνικό του 1998! 

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σα πολυ δεν τον ανεβαζετε τον Κοιμηση!!!Ας συνεχισει ετσι και στην υπολοιπη θητεια και θα δειτε τι φωλα θα φαει!

Ανώνυμος είπε...

η Δήμαρχος στις καρδιες ολων των Αμφιλοχιωτων ειναι μια και τη λενε Μαρία - Κυβελλη

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ..
Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ..

Ανώνυμος είπε...

H ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΩΝ. ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ Κ.Α.Π.Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ΄,ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το χάσατε το θέμα απ’ την αρχή: «Προβληματισμός επικρατεί στο γαλάζιο στρατόπεδο…»
Ποιο στρατόπεδο;
Ποιος να προβληματιστεί;
Έχετε πάει ποτέ σε Δημοτικό Συμβούλιο;
Ακούσατε ποτέ μια σοβαρή κουβέντα από το «γαλάζιο στρατόπεδο»;
Σκορπιοχώρι είναι και πάντα άσχετοι με τα θέματα και αδιάβαστοι. Όσοι κι όποτε πάνε (σπανίως), πηγαίνουν για την αποζημίωση (80 ευρώ παρακαλώ ανά Δ.Σ.) Τους δουλεύει ψιλό γαζί ο Κοιμήσης.
Δεν βλέπουν την ώρα να φύγουν να πάνε στις καφετέριες στην παραλία να πιούν φραπεδιά και να διαβάσουν καμιά αθλητική εφημερίδα.
Και βεβαίως όσο έχει τέτοια αντιπολίτευση ο Κοιμήσης αποκοιμιέται περισσότερο.
Κακομοίρα Αμφιλοχία τι σε περιμένει ακόμα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κ. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ (ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ). ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια πάλι κομματικα θα τις παμε τις δημοτικες εκλογες?????????

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ……….

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ Κ ΣΕ ΠΟΙΟΝ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ .ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ,ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΣ.ΑΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει να σπάσει πλάκα ας πάει αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Περνάει ο ισολογισμός του 2007. Στην αντιπολίτευση θα χάσουν την μπάλα. Γιο–γιο θα τους κάνει πάλι ο Κοιμήσης.
Άντε περαστικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Μην παραμυθιάζεστε.
Όσοι ρίχνουν ονόματα υποψηφίων δυο χρόνια πριν τις εκλογές, απλά προσπαθούν να τα κάψουν.
Να αρχίσει η κριτική και οι αντιπαραθέσεις και να κάνει ήσυχος τη δουλειά του ο Κοιμήσης. (ποια δουλειά του δηλαδή; την αδράνεια του καλύτερα)
Η επιλογή υποψηφίου είναι πιο σύνθετη διαδικασία απ’ ότι φαντάζονται μερικοί, και δεν πρόκειται να τελεσφορήσει παρά 4-5 μήνες πριν τις εκλογές. Όποιος τα σκαλίζει τώρα το κάνει πονηρά.
οι Αμφιλοχιωτες έχουν και την κρίση που χρειάζεται και την εμπειρία και όταν έρθει η ώρα θα επιλέξουν τα κατάλληλα πρόσωπα. ασχοληθείτε τώρα με τα προβλήματα της περιοχής και την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής κι αφήστε τ’ αλλά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΔδες ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ¨ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΚΟΥ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΚΟΥ ΓΙΑΧΝΙ¨

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΑΛΙΟΛΑΚΑ, Η Η ΑΡΙΑΔΑ.ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΕΡΓΑ Κ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

O KOΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ...
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΝΔ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ.
Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Κ ΔΩΘΕ Η ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Κ ΚΕΙΘΕ.ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΟΙΚ.ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.3 Κ Ο ΚΟΥΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ειπε ο κ.πρωθυπουργος στη ΔΕΘ: Δεν υπάρχουν παράνομες ή αθέμιτες επιχειρηματικές δραστηριότητες στελεχών του κόμματος.
Το αλλο με τον τοτο το ξερει;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,Κ ΚΟΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΗ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ....ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΦΑΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.......

Ανώνυμος είπε...

MONO ENA ONOMA AKOYGETE POU MPORI NA KERDISI TON KIMISI APO TIN NEA DIMOKRATIA.O PROIN BOULEYTIS EVRYTANIAS TSIAMAKIS DIMOSTENIS.AYTOS PEZI PERISOTERO APO OLOUS STIN NEA DIMOKRATIA AN GINI O KAPODISTRIAS 2

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ,ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΑΚΗ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΑΛΟΣ ΑΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τα μεγαλα λογια και βρειτε μια καλη δικαιολογια για μετα την καλπη.

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ ΕΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε θα ειναι ενωμενη και την επομενη μερα;