Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Δολοφονήθηκαν απ'τον φανατισμό μιας άρρωστης κοινωνίας...


Τρεις νεοι ανθρωποι,μόλις τρίαντα ετων...τρεις ανθρωποι με όλη την ζωή μπροστά τους προκειμενου να κάνουν όνειρα και να παλεψουν γι'αυτά,πλέον δεν είναι μαζί μας!Αυτό από μονο του δεν είναι πρωτογνωρο ετσι ώστε να χρήζει ιδιαίτερης μνείας...μα σίγουρα προτογνωρος είναι ο τρόπος και η αιτία που αυτοί οι άνθρωποι χάθηκαν...χάθηκαν μεσα στην φανατισμό,την ηλιθιότητα και το τυφλό μίσος κάποιων "ανθρώπων" για οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας...ενα μίσος προς την εξουσία και την κοινωνία που εξήντλησαν δολοφονώντας τρία αθώα παιδια!Έναν φανατισμό που τυφλώνει αυτά τα κτήνη,που βολεύει τα καθεστώτα, χωρίς όρια,δεξιά και αριστερά,ένα φανατισμό αλητών και δολοφόνων!Ένα περιστατικό ωμής βίας που όλοι καταδίκασαν μα κανένας δεν θα κάνει κάτι για να μην επαναληφθεί...στις 5/5/2010 η Ελλάδα έδειξε σε μία ψυχή πόσο σκληρή και άρρωστη είναι πριν καλά καλά αυτό έρθει στον κόσμο...μιση ώρα αρκεί προκειμένου όλα αυτά τα αποβράσματα να πάψουν να σκοτώνουν,μα η χρησιμότητα αυτών για τις άρρωστες κυβερνήσεις στην κοινωνία μας δεν θα το επιτρέψει και οι παθογένειες που τα δημιουργούν δεν θα πάψουν να υπάρχουν...οι σκεπτόμενοι ενοχλούν σε ένα άρρωστο περιβάλλον που η αποχαύνωση και ο φανατισμός βολεύουν και περισσεύουν...οι 4 ψυχές λοιπόν θα μείνουν στην καρδιά των δικών τους και εμεις θα συνεχίσουμε την ζωή μας στο "μπουρδέλο" μας σκοτώνοντας πριν από τους ανθρώπους τα ονειρά μας...γιατι αυτό μάλλον μας αξίζει...

Αμφιλοχία Press

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ena bourdelo i ellas!

Ανώνυμος είπε...

PATAW STO GPS SYNTAGMA-VOULH KAI ME PAEI SE MPOURDELO...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το άρθρο τα λέει όπως είναι...δυστυχώς για όλους εμας,τους συνενόχους!

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε,ειδα το blogger σημερα μετα απο καιρό με τον κολλητο του...εχουμε καμια νέα παραγγελία για νέο γύρω επιθέσεων στο Δήμαρχο???

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που το Δεκέμβρη του 2008 κάψανε την Αθήνα και όλοι τους λέγανε "τα παιδιά", τώρα κάψανε 4 ανθρώπους.Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

δεν χρειαζεται βοηθεια ο blogger, για να βρει πληροφοριες για το βιο τον τοπικον αρχοντων. βοα η αγορα απ τους σπαρασομενους δημοτικους συμβουλους του δημαρχου. αυτοι που δεν εχουν ποστα γκρινιαζουν ,και αυτοι που τα χουν απειλουν να φυγουν. ταχα μου ταχα βεβαια.. εδω ο αλλος εκανε χρυσες δουλειες επι αντιδημαρχιας του,ασ ειν καλα η βοηθεια στο σπιτι.