Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

"NATURALLY WE CAN"


'Η GREEN AIM ALARM (G.AI.A) ειναι μία νεα καινοτομος οργάνωση περιβάλλοντος.
Σκοπος μας ειναι η προστασία του πράσινου και των ελεύθερων χώρων, η προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος, η έρευνα, μελέτη και συμβολή στην επίλυση των προβλημάτων, η υποβοήθηση τοπικών αρχών και η γενικότερη υποστήριξη πρωτοβουλιών, ατομικών ή συλλογικών, για την προάσπιση των συμφερόντων του περιβάλλοντος.
Η GREEN AIM ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ.
Η GREEN AIM ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ
ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 600 ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ
WELCOME GREEN AIM-OPENING CEREMONY
Η GREEN AIM σας προσκαλέι το Σάββατο 22 Μαίου στο SENSES POOL BAR στην ΜΠΟΥΚΑ
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ .Θα ξεκινήσουμε την βραδια μας με μια ενημέρωση για τους σκοπούς και τους στοχους μας. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ο Σταθης Ραφτοπουλος και πολλές εκπλήξεις....για μία βραδιά που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.
ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ …............ NATURALLY WE CAN
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Μ. ΠΙΤΤΑΡΑΣ''

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη βάζουν από σήμερα ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι προκειμένου να προμηθευτούν «καθημερινά» φάρμακα, δηλαδή αναλγητικά, αντιπυρετικά, σιρόπια και αλοιφές. Η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην περικοπή τουλάχιστον 253 φαρμάκων και άλλων...
φαρμακευτικών προϊόντων προκειμένου να εξοικονομήσει 300 εκατ. ευρώ, που φαίνεται ότι κατέβαλαν το 2009 τα ασφαλιστικά ταμεία για την κάλυψή τους. Πρόκειται για γνωστά φάρμακα όπως η Ασπιρίνη, το Depon, το Ρanadol, το Salospir, το Αpotel, το σιρόπι Βisolvon, το αντιισταμινικό Fenistil, το Lonarid, τα αντιόξινα (χορηγούνται σε παθήσεις του πεπτικού συστήματος) Μaalox και Simeco κ.ά. Στο εξής θα πρέπει οι ίδιοι οι συνταξιούχοι και οι ασφαλισμένοι να αγοράζουν το φάρμακο ακόμη και αν έχουν συνταγή γιατρού.