Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ονοματολογία στα δύο στρατόπεδα...σε ένα προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα!

Ρεπορτάζ για τους πιθανούς υποψηφίους στους 7 Δήμους του Νομού είχε χθες το "Αχελώος tv" με τον Μάκη Μάκκα!Για τον Δήμο Αμφιλοχίας από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μίλησαν για δύο πρόσωπα που δεν είναι άλλα από τους κ Κοιμήση και Τορουνίδη,με δεδομένη την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αμφιλοχίας και ερωτηματικό για την στάση του πρώην Δημάρχου Ινάχου!Συγκεκριμένα για τον κ Τορουνίδη είπαν πως δύσκολa ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ θα καταλήξει τελικά να είναι υποψήφιος καθώς θα κληθεί να επιλέξει αν θα γυρίσει στην αυτοδιοίκηση δημιουργώντας ένα συνδιασμό κόντρα στην επιλογή του κόμματος που μάλλον θα είναι ο κ Κοιμήσης ή αν θα περιμένει να διεκδικήσει για δεύτερη την είσοδο του στην Βουλή,ενδεχομένως και με άλλο εκλογικό νόμο!Αυτή είναι και η δική μας άποψη για το θέμα,οτι δηλαδη ο κ Τορουνίδης θα επιλέξει τελικά να μην πάει κόντρα στο κόμμα και σε μία δύσκολη μάχη με τον κ κοιμήση και θα επιλέξει την μάχη των εθνικών για μια θέση στο Κοινοβούλιο,που ίσως να είναι πιο εφικτή σε μία μονοεδρική επαρχίας Βάλτου ενδεχομένως!Στο ομιχλώδες στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάστηκαν 4 ονόματα,αυτό της κ Σωτηρίου και των κ Κατσούλα,Αρβάλη και Ναούμη!Το νέο όνομα στην λίστα είναι αυτό του κ Ναούμη,αν και ο ίδιος δεν έχει εκφράσει ακόμα καμιά τέτοια επιθυμία!Οσον αφορά την κ Σωτηρίου είναι δεδομένο πως επιθυμεί και πάλι να είναι υποψήφια και φαίνεται να είναι η μόνη που δεν έχει πρόβλημα να κοντράρει το φαβορί και να ηττηθεί άλλη μία φορά,ενδεχομένως ποντάρωντας και σε δεύτερη υποψηφιότητα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ!Για τα άλλα δύο ονόματα, ο κ Κατσούλας από όσο γνωρίζουμε εμείς δεν συζητάει καθόλου το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ενώ δύσκολη θεωρείται και η περίπτωση του κ Αρβάλη,που δύσκολα θα οδηγηθεί σε μία εκλογή με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα,αν και δεν το αποκλείουμε!Έτσι έχουν τα σενάρια και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως το παιχνίδι το έχει στα χέρια του ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ Κοιμήσης που δύσκολα δεν θα είναι και ο πρώτος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Αμφιλοχίας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΜΗΣΗ τΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ? ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ,ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΤΟΝ Μ.Ο ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν αφήνουν απ'εξω τα κόμματα και τους μικροπολιτικούς και να στηρίξουν όλοι εναν άνθρωπο που αγαπάει και νοιαζεται την Αμφιλοχία?

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μπραβο,ξεκινησε η στροφη του blogger παλι προς την αγκαλια του μπαμπα αποστολη!

Ανώνυμος είπε...

Τα "νεούδια" της κυβέρνησης επιλέχθηκαν από τον Πρωθυπουργό με κριτήριο ως φαίνεται τον "πολιτικάντικο ερασιτεχνισμό".
Η "νέα τάξη " στις τάξεις του κινήματος έχει κυριαρχήσει . Οι "νέοι" illuminati της κυβέρνησης έχουν την αίσθηση ή καλύτερα την πεποίθηση ότι κλήθηκαν να διαχειριστούν ζώα και μάλιστα ζώα υπό περιορισμό. Η κυρία Τζάκρη φυσικά αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα του κινήματος το οποίο εξακολουθεί να επιμένει στην πλαστότητα του σοσιαλιστικού και στην εξαπάτηση του λαού.
Είστε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ..... εμείς απλά σας ενημερώνουμε καθοσον ακόμα έχουμε αισθήματα..... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ...... Όσο είναι καιρός αποσοβήστε άπαντες οι κυβερνώντες την πιθανότητα να σας μοιράσουν "κόλλυβα"...