Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Μπαράζ ληστειών στην Αμφιλοχία

Όλο και πληθαίνουν τελευταια τα κρούσματα διαρήξεων στην περιοχή της Αμφιλοχίας!Πάνω από δέκα επιχειρήσεις έχουν πέσει θύμα των θρασύτατων ληστών τις νυχτερινές ώρες,φαινόμενο που ειδικά σε μία τοσο κακή συγκυρία εχει θορυβήσει πολύ καταστηματάρχες αλλα και απλούς πολίτες στην περιοχή!Στόχοι των διαρρηκτών έχουν γίνει εμπορικά καταστήματα,ταβέρνες,καφετέριες,ψιλικατζίδικα και ο κατάλογος συνεχώς μεγαλώνει!Αποτέλεσμα αυτού όλο και περισσότερες να είναι οι επιχειρήσεις που απευθύνονται σε εταιρείες security προκειμένου να αναλάβουν την φύλαξη των περιουσιών τους με την τοποθέτηση καμερών!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι μετρο προστασιας η καμερα παρακολουθησης.(και ειδες ατομα με κουκουλα να σου κλεβουν το μαγαζι,ε και τι εγινε;)_ ( και γνωρισες απο την σιλουετα τον κλεφτη ε και τι εγινε;)

LIVE RADIO PEIRAIAS είπε...

Απίστευτη επίδειξη αλητείας
«Καλύτερα να με σκότωνες παρά αυτό που μου έκαναν» λέει ο 55 χρονος κ. Γιάννης, ο οποίος είναι ανάπηρος και έζησε όλη τη θηριωδία των θρασύτατων τύπων που τον προσέγγισαν για 50 ευρώ και οι οποίοι τον εκδικήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ήταν γύρω στις 8.30 βράδυ στα Βραχνέικα, όταν δύο άνδρες που επέβαιναν σε ένα δίκυκλο και φορούσαν κουκούλες, τον πλησίασαν την ώρα που είχε βγει για να αγοράσει τα απαραίτητα από το μίνι μάρκετ. «Θέλουμε χρήματα, έχουμε ανάγκη» του είπαν και του ζήτησαν 50 ευρώ. Τους απάντησε ότι δεν είχε πάνω του χρήματα, αλλά στο σπίτι του. Θα πήγαινε να τους τα φέρει. «Αν δεν το κάνεις, θα σου κάνουμε κακό. Θα σε παρακολουθούμε» του είπαν.

Ο ανάπηρος, τρομαγμένος πήγε στο σπίτι του. Στις 2 τα ξημερώματα όμως, ξύπνησε με έντονη τη μυρωδιά του καμένου, Οι δύο άγνωστοι, όχι απλώς τον είχαν παρακολουθήσει, αλλά είχαν κλέψει το αναπηρικό καροτσάκι που είχε αφήσει έξω από το παράθυρο του δωματίου του και το είχαν κάψει. Κτήνη σε νέα εκδοχή. Ντροπή.

17/05/2010
Από: www.thebest.gr/

http://news.disabled.gr/?p=29749#more-29749

ΜΩΥΣΗΣ

LIVE RADIO PEIRAIAS είπε...

Συμπέρασμα ?? …
Η κοροϊδία είναι τόσο βαρεία που δεν την σηκώνουν ούτε τα κλεφτρόνια !!!!

Εμείς που δεν είμαστε κλεφτρόνια ..γιατί την σηκώνουμε ??

ΜΩΥΣΗΣ