Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Θέμα ημερών η ανάληψη καθηκόντων από την νέα διοίκηση στο υπολειτουργόν ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας

Καιρό είχαμε να τα πούμε για το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας,όπου όσο ο καιρός περνάει και η νέα διοίκηση δεν αναλαμβάνει ακόμα η κατασταση χειροτερεύει!Το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας πλέον υπολειτουργεί και αν η Κυβέρνηση συνεχίσει να ασκεί το έργο της με χρόνους ΠΑΣΟΚ τότε σύντομα η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη...με θυματα τους ασθενείς που έχουν άμεση ανάγκη τις υπηρεσίες του ιδρύματος!Τουλάχιστον τα τελευταία νέα από το Υπουργείο λένε πως είναι θέμα ημερών να αναλάβει τα καθήκοντά της η νέα διοίκηση,καθώς πλέον έχουν επιλεγεί και τα δύο μέλη του ΔΣ που θα πλαισιώνουν τον Διοικητή του ιδρύματος κ Π.Μαλιγιάννη!Στο μεταξύ εκλογές είχε την προηγούμενη Κυριακή ο Σύλλογος ΑΜΕΑ "εχω δικαίωμα" που τόσο επεισοδιακά είχε έρθει στην επικαιρότητα τους προηγούμενους μήνες,με τον "γνωστό" μας πια κ Τ.Αργύρη να επανεκλέγεται πρόεδρος και το ΔΣ να συμπληρώνουν οι Νταρλαγιάννης Απόστολος, Παπαδημητρίου Δήμητρα, Μαργούτα Ερμιόνη, Ζαβιτσιάνου Χαρά, Μανδύλης Φώτης και Τρομπούκης Αθανάσιος.Όσον αφορά το σύλλογο βέβαια με αυτά που φτάνουν στα αυτιά μας γίνεται σαφές πως σε καμία περίπτωση η νέα διοίκηση δεν προτίθεται να του παραχωρήσει τις αρμοδιότητες που μεχρι τώρα είχε!Εν αναμονή λοιπόν της ανάληψης των καθηκόντων από τη νέα διοίκηση που αν μη τι άλλο έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά της!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τετοια σιωπή για το καφκα αμφιλοχιας;Απο την 1η απριλίου που ανακοινώθηκε το όνομα του νεου διοικητη μεχρι και σημερα που ακομα αναλαμβάνει καθήκοντα η υποθεση καφκα αποσιωπειται. Εδιωξαν τους ασθενεις που νοσηλευονταν για να ασκήσουν πολιτικη πιεση , στη συνεχεια επετρεψαν την εισαγωγή καποιων ασθενών πάλι για να ασκήσουν πίεση για τη λειτουργια του , φυσικοθεραπειες γινονται επιλεκτικά και στο πόδι, γιατρος παθολόγος δεν υπάρχει ουτε για δειγμα , για νοσηλευτικο προσωπικο ας μην το ψαξουμε καν και για όλο αυτο το αισχος απολυτη σιωπή...Μηπως καποιος γενναιος μπορει να μας πει το γιατι;

Ανώνυμος είπε...

Μα προς θεού δηλαδή τι πράγματα είναι αυτά ?
Ασχολείσθε με τον σύλλογο αναπήρων ( έχω δικαίωμα ) που απλά εδρεύει στο ΚΑΦΚΑ και με τον πρόεδρο του Τάσο Αργύρη λες και είναι ιδιοκτησία του το ίδρυμα !!

Αναρωτιέστε αν του δώσουν ξανά τα δικαιώματα που είχε ο σύλλογος και όχι ο Τάσος !!
Ποτέ να μην του τα δώσουνε !!επιτέλους να ξεκουραστεί ο άνθρωπος έστω και παρά την θέληση του …καλό θα του κάνουνε !!!

Και τότε είστε σίγουροι ότι θα δουλέψει καλλίτερα το ΚΑΦΚΑ εεε??
Μααα για όλα (τα άσχημα στο ΚΑΦΚΑ ) ένας ανάπηρος φταίει ??
Πλανάστε πλάνη οικτρά !!!!

ΜΩΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Μωυση που σπευδεις να μας μιλήσεις πάντα για τον Τασο,λες και εμεις οι συγχωριανοί του δεν τον ξέρουμε,η αναπηρία σε καμια περίπτωση δεν αποτελει άλλοθι για κανεναν και για τιποτα,γι'αυτο μη μας την αναφέρεις συνεχεια!Το μυαλό του Τασου μόνο αναπηρο δεν είναι...!Και το Civic του όλα τα λεφτα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε για σου ! δεν γράφω μόνο σε θέματα που αφορούν το ΚΑΦΚΑ και τον Τάσο , γράφω και σε άλλα θέματα όταν βρίσκω χρόνο .

Αν με διάβαζες προσεκτικά θα διαπίστωνες ότι το νόημα που δίνω σε κάθε γραπτό μου δεν είναι η αναπηρία ,ούτε το ΚΑΦΚΑ …καθεαυτό .
Θα συμφωνήσω επίσης ότι η αναπηρία δεν είναι ..άλλοθι , πώς θα μπορούσε άλλωστε !!
Όσο για το Civic που έχει είναι αδασμολόγητο λόγο αναπηρίας, και αν έχεις κάποια υπόνοια ότι είναι από …κλεμμένα του ΚΑΦΚΑ! να το πεις πρώτα σε εμένα για να τον θάψω ααχαχα

Χάρηκα για την επικοινωνία μας
Να είσαι πάντα καλά

ΜΩΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

φιλε μωηση για τον ΑΜΕΑ που κανει 3 επαγγελματα ,το 1 εκ των οποιων ειναι ψαροντουφεκας ,εχεις ακουσει? ειναι μικρο χωριο η αμφιλοχια. και ολοι ξερουν ολους, γιαυτο μην προκαλειται.

Ανώνυμος είπε...

οσες φορες εχω επισκεφθει το καφκα ,το γραφειο του περιβοητου τασου ,ηταν γεματο κοσμο,και καπνο απο τσιγαρα. το αμαξι του μπρος στην πορτα παρκαρισμενο ως να προκειται για το δοιηκητη.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας , τώρα τη να σχολιάσω με αφήσατε άφωνο ααχαχα
Μπράβο στον συγχωριανό σας , πρέπει να είσθε αρκετά υπερήφανου όλοι οι μπουκιώτες , και οι αμφιλοχιώτες που τον γνωρίζετε καλά !!! βεβαίως βεβαίως .
Δεν είναι μικρό πράγμα να κάνεις 3 δουλειές , να ψαροντουφεκάς , και να μετακινείσαι με ηλεκτροκίνητο καροτσάκι εεε?? αχαχαχα

Όσο για το αναπηρικό αυτοκίνητο που το αράζει κοντά στην πόρτα του ΚΑΦΚΑ..… πού θα ήθελες εσύ να το αράζει ? ένα τετράγωνο μακρύτερα ? .
Χρειάζεται 2 ανθρώπους του ΚΑΦΚΑ για να τον βγάλουν , και να τον βάλουν , στο αυτοκίνητο !!
Καλά θα του πω να το αράζει μακρύτερα, και να τους φωνάζει με ….τηλεβόα !!!

Τι να πω βρε παιδιά ..τι να πω !!!!!!!!!!
Εδώ καράβια πνίγονται βαρκούλες αρμενίζουν !!!

Με σεβασμό και εκτίμηση .
ΜΩΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΜΩΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΙΝ Ο ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΣ,ΑΡΤΙΜΕΛΗΣ ,ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΑ. Η ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ Η ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΣ ΕΙΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΡΟΤΙΣΕΣ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΓΙΑΤΗ ΠΑΡΚΑΡΗ ΕΚΕΙ??ΑΝ ΟΧΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟ ΕΓΩ.1) ΠΑΡΚΑΡΗ ΚΟΝΤΑ ΕΠΙΔΗ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΙΓΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΗ 2)ΑΝ ΒΡΕΧΗ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ 3)ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΧΙΡΙΣΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΙΓΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΗΝΑΙ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΛΑΜΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΕ. ΚΑΙ 4)ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΗ ΑΜΕΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΗ???ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ???ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΙΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ???ΠΟΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα για το ψαροντουφεκα ... γαργαρα, εμαθα του χετε καδραρει και επαινο απο αγωνες σκοποβολης,του περασμενου γεναρη. ασε λοιπον τα βρισιδια και απαντα αν εχεις κοτσια. τι δουλεια εχει οποιος εχει ενα ατυχημα και αντιμετωπιζει για καποιο χρονικο διαστημα προβληματα υγειας, με τους ΑΜΕΑ? αν ειναι ετσι η ελλαδα πυ ναι πρωτη σε ατυχηματα θα πρεπε να ολοι ΑΜΕΑ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙς ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ,ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο 10.09 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΜΕΣΑ? ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΑΡΙΟΣ ΕΧΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ... ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΡΩΤΙΣΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Α....Α. ΑΜΕΑ ΔΕΝ ΘΕΟΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΙΑ ΑΝΑΠΙΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ 100% ΤΗΣ 100% ΜΕ 15% ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 67% Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΛΑΙΣ ΕΧΕΙ 50% ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΠΕΡΑΣΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ.2 ΟΛΟΙ Η ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΠΑΛΙ ΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?? ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ,ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΣΟΥ. ΜΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η αναπηρία της ψυχής είναι …πολύ μεγάλο πράγμα .
Έτσι καταντήσαμε εδώ που καταντήσαμε .
1ον Ασχολούμεθα με το που αφήνει το αναπηρικό του όχημα ένας τετραπληγικός !!
2ον Το αν πρέπει να ασχολείται Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ με τον αθλητισμό …ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!
3ον και με έναν αντιδήμαρχο που σακατεύτηκε ο χριστιανός σε τροχαίο , και αναρωτιόμαστε ποιος θα τον αντικαταστήσει και ποιος θα πληρώνει τον αντικαταστάτη του !!!

Προσέξτε τώρα !!
Επειδή εγώ είμαι ανάπηρος στο κορμί και όχι στην ψυχή (παρότι έχω σώα τα.. φρένα μου ) , δεν θα τρέξω στην.. κούρσα σας .
Εσείς τρέχετε υπερβολικά και δίχως …φρένα !!
Δεν θέλω να ..τρακάρουμε !!