Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Δημοσκόπηση: Ποιον προτιμάτε για Δήμαρχο του διευρυμένου Δήμου Αμφιλοχίας

Νέα δημοσκόπηση ξεκινάει από σήμερα με φόντο την ψήφιση του Καλλικράτη από την ολομέλεια της Βουλής!Με βάση τα δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ αλλά και τις συζητήσεις στα πηγαδάκια της πόλης,σας ζητάμε να επιλέξετε ποιον προτιμάτε για Δήμαρχο του διευρυμένου Δήμου Αμφιλοχίας μεταξύ των: Κοιμήσης Απόστολος, Σωτηρίου Μαρία,Τορουνίδης Αθανάσιος,Κατσούλας Γιώργος,Βασίλας Μάρκος, Αρβάλης Αθανάσιος, Κωσταντακοπούλου Ειρήνη, Άλλος!Τα ονόματα επαναλαμβάνουμε πως είναι από προσφατο δημοσίευμα του Αχελώος tv και άλλων έντυπων μέσων!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από tanea.gr

Αυτή την πρωτιά δεν την χάνουμε με τίποτα... Πρωταθλήτρια στην ακρίβεια στην ευρωζώνη ανακηρύχθηκε η Ελλάδα και για τον Απρίλιο. Η...
χώρα μας κατέχει την πρώτη θέση στην ευρωζώνη σε αυξήσεις τιμών, σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών (ΕΛΚΕΚΑ).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΛΚΕΚΑ, «η Ελλάδα όσον αφορά τις αυξήσεις είναι πρώτη στον πληθωρισμό με 4,7% όταν ο μέσος της ΕΕ είναι 1,5%, πρώτη στην ένδυση-υπόδηση με αύξηση 2,8% όταν ο μέσος της ΕΕ είναι 0,3%, πρώτη στα καύσιμα με αύξηση 49,9%, όταν ο μέσος όρος της ΕΕ είναι 19,5%».
Επίσης, η χώρα μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της ΕΛΚΕΚΑ, βρίσκεται στην πρώτη θέση στις αυξήσεις «στον τομέα μεταφορές επιβατών με σιδηρόδρομο με αύξηση 36,6%, όταν ο μέσος της ΕΕ είναι 3,7%, πρώτη στις οδικές μεταφορές επιβατών με αύξηση 16%, όταν ο μέσος της ΕΕ είναι 2,2%, καθώς και στην πρώτη θέση των αυξήσεων στις τιμές σε καφετέριες και ξενοδοχεία με αύξηση 16%, όταν ο μέσος της ΕΕ είναι 2,2%».