Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Δεν αποκλείει την διεκδίκηση του δήμου Αμφιλοχίας ο Σ. Τορουνίδης

Τα λέγαμε πριν λίγες ημέρες για τον κ Τορουνίδη και σήμερα έρχεται ο ίδιος μέσω της εφημερίδας "Αιχμή" να μας επιβεβαιώσει και να αφήσει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο διεκδίκησης του Δήμου!Στις δηλώσεις του ο πρώην Δήμαρχος Ινάχου αναφέρεται και στο "Αμφιλοχία Press" και το δημοσίευμα για τις προθέσεις του σε αντίθεση με τους κυρίους εντός Δημαρχείου που αν και είμαστε στους πάνω πάνω σελιδοδείκτες συνεχίζουν να αναθεματίζουν...τα τελευταια δύο χρόνια,γιατι πριν μας έκαναν τεμενάδες!Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας "Αιχμή":

-Παρών δηλώνει και ο πρώην δήμαρχος Ινάχου και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Θ. Τορουνίδης, στα πολιτικά πράγματα, χωρίς να διευκρινίζει από ποιο μετερίζι, αν και επισημαίνει ότι είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, που ο «Καλλικράτης» βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη να πάρει μια οριστική απόφαση.
Φήμες θέλουν τον κ. Τορουνίδη να ξανασκέφτεται το ενδεχόμενο διεκδίκησης του διευρυμένου δήμου Αμφιλοχίας, τις οποίες εντείνουν οι συνεχείς εμφανίσεις του στις συζητήσεις για τον «Καλλικράτη». Ο ίδιος σε δηλώσεις του τονίζει ότι όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία του «Καλλικράτη» και «τηρηθούν επιτέλους οι δημοκρατικες διαδικασίες θα είναι ο λαός εκείνος που θα αποφασίσει για μας. Δεν θεωρώ ότι εμείς είμαστε αυτοί οι οποίοι αποφασίζουμε για να συμμετέχουμε κάπου ή όχι», και προσθέτει ότι κανένας πολιτικός δεν μπορεί να πει ποια θα είναι η επόμενή του κίνηση γιατί δεν την γνωρίζει. «Και αν κάποιος γνωρίζει τις κινήσεις που θα κάνει τις επόμενες ημέρες αυτοί είναι οι μηχανισμοί που νομίζω ότι κάποτε θα πρέπει να περιθωριοποιηθούν. ¶ρα δεν μπορώ να πω ποια θα είναι η κίνησή μου την επόμενη ημέρα ούτε μπορώ να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω κάποιες φήμες που κυκλοφορούν τελευταία», επισημαίνει και επαναλαμβάνει ότι για να υπάρξει ελπίδα σε αυτή τη χώρα πρέπει να περιθωριοποιηθούν τα λαμόγια και οι μηχανισμοί και κάποια στιγμή ας αναζητηθεί και το πόθεν έσχες από όλους τους πολιτικούς και όσους διαχειρίζονται εξουσία τα τελευταία 20 χρόνια.
«Δεν ήταν ανάγκη να φθάσει ο πρόεδρος της δημοκρατίας να πει ότι σε αυτή τη χώρα πρέπει να μπει τάξη, γιατί ο κάθε πολιτικός που βρίσκεται κοντά στο λαό, παίρνει το μήνυμα από το λαό και το στέλνει επάνω. Για να διοικήσουμε σωστά μια χώρα ή ένα δήμο, πρέπει να έχουμε συμμέτοχο το λαό». Σε ερώτησή μας αν αποκλείει την επανενεργοποίησή του στην τοπική αυτοδιοίκηση απαντά αναφερόμενος σε δημοσίευμα Αμφιλοχικού blog που μεταξύ άλλων λέει ότι από τη στιγμή που δεν θα δίνονται χρίσματα ο κ. Τορουνίδης δεν θα θεωρηθεί αντάρτης αν διεκδικήσει το δήμο απέναντι από τον σημερινό δήμαρχο Απ. Κοιμήση: «Μόνο αντάρτης δεν είμαι. Αντάρτης δεν γίνεσαι μετά τα 50, γιατί για να γίνεις αντάρτης πρέπει να είσαι σε μια ηλικία που να μπορείς να ανέβεις το βουνό κάθετα. Εγώ θεωρώ ότι δεν θα τα καταφέρω και δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν να γίνω αντάρτης.
Απλά όμως όταν ασχολείσαι με την πολιτική, επειδή θεωρώ ότι ζεις μέσα από την αγάπη που παίρνεις από τον κόσμο δεν μπορείς να στερήσεις στο τέλος από τον κόσμο εκείνον τον οποίο θέλει ο ίδιος ο κόσμος. Αυτό σημαίνει ότι στην πολιτική πάντα εφόσον δεν πήρες απόφαση να βγεις σε σύνταξη δηλώνεις παρών», λέει καταλήγοντας ο κ. Τορουνίδης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το παιχνιδι ειναι στημενο!

Ανώνυμος είπε...

ελεος....Κε Τουρουνιδη δεν εισαι ξαφνικα τιμητης της δημοκρατιας και της αγαπης των πολιτων..αλλαξε η πολιτικη και πλεον καποιος για να γινει δημαρχος σε ενα τοσο μεγαλο δημο χρειαζεται μυαλο...ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ...ΩΣ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ...ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΛΕΙΨΕ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΑΛΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Bloger μην υποκύπτεις σε απειλές. Τα πρόσωπα που θέλουν να λέγονται ΔΗΜΟΣΙΑ πρέπει να δέχονται την κριτική που τους γίνεται και απορρέει από τις πράξεις τους και πρέπει με τη συμπεριφορά τους να είναι υποδείγματα για την κοινωνία και τους νέους. Όσο και να προστατεύσεις τον δήθεν πολιτευτή δεν θα έχει καμία σημασία γιατί ο λαός ξύπνησε και ξέρει πλέον τις πράξεις του, τον ύποπτο ρόλο του και την πραγματική επιδίωξή του. Είναι το μόνο πρόσωπο που ως "πολιτευτής" του ΠΑΣΟΚ, δεν υποστηρίζει για προσωπικά ιδιοτελή οφέλη το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και συντάχθηκε δημόσια με τους σχεδιασμούς των τοπικών παραγόντων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Τώρα δεν του μένει πάρα να γίνει υποψήφιος Δήμαρχος Αμφιλοχίας με το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κόντρα στον ΚΟΙΜΗΣΗ και τον ΒΑΣΙΛΑ.
Οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ τον έκαναν πέρα, παρά το γεγονός ότι τρέχει παντού και σπρώχνεται για μια φωτογραφία πίσω ή δίπλα από τον ΜΟΣΧΟΛΙΟ και τον ΣΙΩΚΟ. Τάχει χαμένα να μιλάει αυτός, σαν να μην ήταν κομμάτι του πολιτικού συστήματος των τελευταίων 25 ετών, πως πρέπει να περιθωριοποιηθούν τα λαμόγια και οι μηχανισμοί και κάποια στιγμή να αναζητηθεί και το πόθεν έσχες από όλους τους πολιτικούς και όσους διαχειρίζονται εξουσία τα τελευταία 20 χρόνια... και γιατί όχι τριάντα 30 χρόνια? Είναι πράγματι δύσκολο να καταλάβει ότι έφτασε η ώρα για "σύνταξη" αν και κατάλαβε ότι στα δεύτερα ήντα του δεν μπορεί να σηκώσει το ανταρτικό. Αγωνιστής.......για κλάματα!!! Που πας βρε........ καραμήτρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ψεύτης και ομκλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται ...!