Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Εύκολα από τον 1ο γύρο δίνουν οι δημοσκοπήσεις τον Κατσιφάρα

Με αέρα νίκης επισκέφθηκε το Αγρίνιο χθες ο υποψήφιος Περιφέρειάρχης κ Απ.Κατσιφάρας όπου περυρέθηκε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κ Παύλου μοσχολιού!Όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών δείχνουν ευρεία νίκη του Αχαιού πολιτικού έναντι του κ Παπαναστασίου από την πρώτη Κυριακή,καθώς και μία δυστοκία που υπήρχε στην Αιτωλοακαρνανία δείχνει να ξεπερνάται με τον πρώην Υφυπουργό να πηγαίνει εκ του ασφαλούς στην καρέκλα του Περιφερειάρχη!όσον αφορά την περιοχή μας,το όνομα που ακούγεται για το Περιφερειακό Συμβούλιο από την παράταξη Κατσιφάρα είναι αυτό του γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης της Αμφιλοχίας κ Γιώργου Τσόγκα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Κατσιφάρας στο νομό δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 36-37%. Η δυστοκία του είναι ότι αποτελέι το παλιό ΠΑΣΟΚ και βεβαίως ότι είναι απο την Πάτρα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΑ ΞΕΠΑΤΡΑ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε φιλε με τον αερα νίκης! σα χ@@@@@νος ήταν! εκεί ήμουνα! πλακα μας κάνεις! ποιες δημοσκοπήσεις! τις στημένες για να μη τα πάρει ο λαός από τώρα στο κρανίο και τα κάνει μπαχαλο;;;!! άσε μας ρε φιλε!