Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Η ανατροπή της ανατροπής και ο Κατσιφάρας για Περιφερειάρχης...

Η ανατροπή της ανατροπής συντελέσθηκε και ενώ το πρωι ο Θύμιος Σώκος εθεωρείτο βέβαιος για το χρίσμα,αυτό τελικά πήγε στην Αχαϊα και τον Υφυπουργο Δικαιοσύνης κ Απόστολο Κατσιφάρα!Οι αντιδράσεις των πράσινων στελεχών της Αχαϊας φαίνεται να άλλαξαν για άλλη μια φορά τις ισορροπίες και έτσι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφύγει το διχασμο και να κινδυνεύσει να χάσει μία σίγουρη γι'αυτόν Περιφέρεια,επέλεξε τον Αχαιό πολιτικό,στέλνοντας τον κ Κατσικόπουλο στον Δήμο Πάτρας και τον Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας στο άγνωστο!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα στο agrinionews.gr
Μπορεί να κάνω λάθος και εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά Εφετείο ποινικό στο Αγρίνιο και διοικητικό στην ΙΠ Μεσολογγίου δεν θα γίνει. Γιατί θα πουν οι Πατρινοί δύο Εφετεία μέσα στην ίδια περιφέρεια είναι σπάταλη. Μα θα πει κάποιος ολόκληρος υφυπουργός ήρθε στο Αγρίνιο και το ανακοίνωσε, στάχτη στα μάτια για την περιφέρεια. Μόλις έφυγε από το Αγρίνιο ο δικηγορικός σύλλογος των Πατρών του τα έψαλλε. Είκοσι πέντε χρόνια φούρναρης λες να κάνω λάθος.

Θα έρθει τώρα ο κ. Κατσιφαρας και θα μας υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια. Θα σας κάνω δρόμους θα φέρω την ανάπτυξη στην υποβαθμισμένη Αιτωλ/νια θα μας υποσχεθεί ανάπτυξη του πανεπιστημίου (και θα πάει στις σχολές του πανεπιστήμιου Αγρινιου στην Πάτρα γιατί εκεί θα αναπτυχθούν καλύτερα και αυτό θα είναι για το καλό του τόπου μας) και τι δεν θα μας υποσχεθεί για να πάρει την ψήφο μας και αυτό ενώπιον Αιτωλ/νων υποψηφίων συμβούλων και τι δεν έχουμε να δούμε και να ακούσουμε. Μόνο η αποχή από κάθε υποψηφιότητα για συμβούλους περιφέρειας (ποιας περιφέρειας) μπορεί να σταματήσει το κατήφορο της Αιτωλ/νιας για τα επόμενα πενηντα χρόνια μονο αυτό θα είναι σαφές μήνυμα τίποτε άλλο. Σκεφθείτε τι έγινε για να ανακηρυχθεί υποψήφιος για την περιφέρεια από το ΠΑΣΟΚ. Η Νέα Δημοκρατία θα ανακηρύξει υποψήφιο αφού σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά λέτε να είναι Αιτωλ/νας ίδωμεν

Είκοσι πέντε χρόνια φούρναρης λες να κάνω λάθος

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι τι θα κάνει ο Σώκος και ο κάθε Σώκος αλλά τι περιμένει την Αιτωλ/νια φίλε μου το έχεις σκεφθεί.. καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάμφθηκε μπροστά στις αντιδράσεις των Αχαιών ρωτάω τι μπορεί να κάνει ο κ. Κατσιφάρας σε ένα δικιο αίτημα των Αιτωλ/νων που θα είναι αντίθετοι οι Αχαιοί, πιστεύω απολύτως τίποτε θα υποταχθεί στις επιθυμίες των.
Καληνύχτα Αιτωλ/νια και όνειρα για ανάπτυξη ότι θα περισσεύει από Αχαΐα και Ηλεία θα δίνεται σε μας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που φοβήθηκε ότι θα πάθει από του Πατρινούς, δεν πρέπει να το πάθει από τους Αιτωλ/νανες, είμαστε τόσο δεδομένοι λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

ante re oloi sas me ton xazosoko...tora ton thelete e?, ypokrites,o anthropos itan apla anyparktos,ti to xeirotero mporei na mas symvei loipon?stamatiste tis grinies....

Ανώνυμος είπε...

AN ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΩΚΟΥ-ΚΟΙΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΤΑΜΕΝΕΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ. ΗΜΟΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ....ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Ετσι που το χειριστηκαν οι βουλευτες και οι τοπικες το θεμα των χρισματων η ηττα σχεδον σε ολους τους δημους που εδωσε χρισμα το κυβερνων κομμα ειναι μονοδρομος!Αγρινιο,Μεσσολογγι,Ακτιο,Ναυπακτο ειναι χαμενες απο χερι οιεκλογες,ειτε απο υποψηφιο της νδ ειτε απο ανεξαρτητο συνδιασμο.Τουλαχιστον να παρουν το μυνημα της καλπης τον νοεμβρη και να μπει μια ταξη.πρωτα στην βαση και στις κατα τοπους τοπικες και μετα εμεις ως πολιτες να αναθεωρησουμε καποια πραγματα σχετικα με τους πρασινους βουλευτες που μονο το καλο του νομου δεν θελουν..πανω απο ολα οι προσωπικες τους φιλοδοξιες

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει λοιπόν να μαυρίσουμε τις επιλογές του Πρωθυπουργού …για να συμβαδίζουν και με τις δίμηνες διακοπές του.
Πρέπει να μαυρίσουμε τις επιλογές του πρωθυπουργού για να καταλάβει ότι η κοροϊδία πληρώνεται δεν εξαργυρώνεται
Πρέπει λοιπόν να μαυρίσουμε τις επιλογές του Πρωθυπουργού για να πούμε με την κάλπη φτάνει πια
Πρέπει λοιπόν να μαυρίσουμε τις επιλογές του Πρωθυπουργού για να τελειώνουμε με τον άνθρωπο των Γερμανών στην Αθήνα (…οι ίδιοι το λένε)
Πρέπει λοιπόν να μαυρίσουμε τις επιλογές του Πρωθυπουργού για να μην έχει λευκή επιταγή για νέα επιδρομή στις τσέπες / στις ζωές μας / στα όνειρά μας.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα:
-για τα προεκλογικά ψέματα
-για τις μειώσεις των μισθών
-για τις μειώσεις των συντάξεων
-για το ΦΠΑ και τους φόρους
-για τον πληθωρισμό
-για την ύφεση
-για την ανεργία
-για τα εργασιακά δικαιώματα, που μας γύρισε στις αρχές του 20ου αιώνα

Ανώνυμος είπε...

1. Γιαουρτώνω πάντα τον υποψήφιο που ψήφισα ,«Αυτόν ξέρω, Αυτόν εμπιστεύομαι».
2. Γιαουρτώνω πάντα υποψήφιους τις παράταξης μου. Έτσι διασφαλίζω και την ενότητα τις παράταξης μου και τις χώρας μου. Τώρα πλέον λέμε « Λαός ενωμένος, πολιτικός χεσμένος».
3. Γιαουρτώνω μέχρι το επιτρεπόμενο όριο σταυρών τις περιφέρειας μου. Σκέψου οικολογικά. Προστατεύουμε την φύση, Αγαπάμε τα ζώα και τους πολιτικούς.
4. Φρόντισε τα γιαούρτια να είναι Ελληνικά. Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!!!
5. Μάζεψε τα κεσεδάκια. και τοποθέτησε τα σε κάδο ανακύκλωσης.
KK

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΑΚΙΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΝΑΝΑΙ ''ΚΑΚΑΡΟΥΝΑ''......

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση (9 Αυγ.2010) του μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη:

«Θα ΄θελα εδώ να υπενθυμίσω ότι ο Ιταλός πρεσβευτής στις 28 Οκτωβρίου του 1940 ζήτησε από τον Ιωάννη Μεταξά την άδεια να χρησιμοποιήσουν οι Ιταλοί ορισμένα λιμάνια και αεροδρόμια. Και εκείνος είπε ΟΧΙ εκφράζοντας τη θέληση ολόκληρου του ελληνικού λαού. Δεν δήλωσε “για να γλιτώσω τη χώρα από την καταστροφή ενός ενδεχομένου πολέμου “παραχώρησα ένα μέρος της εθνικής μας ακεραιότητας””. Και ρωτώ: συγκριτικά ποια παραχώρηση είναι πιο σημαντική για την ανεξαρτησία ενός λαού; Ο έλεγχος 2-3 λιμανιών ή η καθολική υποταγή της οικονομίας; Με άλλα λόγια ποια θα ήταν βαρύτερη μορφή ξένης κατοχής; Η πρώτη ή η δεύτερη;»


O Κατσιφάρας ήταν εκεί. Ο Μίκης θα είναι πάντα εδώ να μας θυμίζει τις ευθύνες μας.
Τώρα ΜΠΟΡΕΙΣ!! Μη πεις οτι δεν ήξερες.
Οι επόμενες εκλογές είναι για σένα, το παιδί σου , τη πατρίδα μας

Ανώνυμος είπε...

Harry Clin

Mακάριοι όσοι υπόσχονται πολλά και θυμούνται λίγα…
Ο ΓΑΠ ποτέ δεν πίνει καφέ το πρωί… Φοβάται μην τον κρατήσει ξύπνιο όλη τη μέρα.
ΓΑΠ: O μόνος «αριστερός» πολιτικός που όλα του πάνε δεξιά!

Είμαι ευτυχής που ζω σε μια δημοκρατική χώρα, όπου μπορεί κανείς να κάνει ελεύθερα οτιδήποτε θελήσει η κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

gia thn katantia toy sokoy,ftaine kai oi bouleytes toy nomoy mas,poy eprepe na mpoyn mprosta.asxeta poy einai cilopaparas,eprepe na to parei to xrisma aitoloakarnanas,alla foymara.mono o verelis ekane koymanto kapote,oi alloi.ase na min pw ti lexh

Ανώνυμος είπε...

Το δίλημμα για του κάτοικους της Αιτωλοακαρνανίας δεν πρέπει να είναι τα πρόσωπα (όχι πως αν ήταν Αιτωλ/νας ο περιφερειάρχης βραχυπρόθεσμα δεν θα ήταν καλό για την Αιτωλ/νια), αλλά αν θα πρέπει να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα και στα δυο κόμματα εξουσίας - με μαζική αποχή από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη περιφεριάχη – ή θα συμμετάσχει σε μια διαδικασία που μακροπρόθεσμα δεν πρόκειται να του προφέρει κανένα όφελος.
Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν έχει νόημα γιατί δεν πληροί κανένα κριτήριο από τα οποία πρέπει να έχει ως περιφέρεια, παρά μόνο εκλογικές σκοπιμότητες και οι οποίες δεν αφορούν τους Αιτωλ/νανες.
Μακροπρόθεσμα η συμμετοχή στην εν λόγω περιφέρεια θα είναι καταστρεπτική, δεν θα έχουμε όφελος σε κανένα επίπεδο, η μετανάστευση θα συνεχισθεί, το βιοτικό επίπεδο & οι επενδύσεις θα έχουν πτωτική πορεία για όλες τις περιοχές της Αιτωλ/νιας.
Οι οποίες προσπάθειες πραγματικής ανάπτυξης θα προσκρούουν πάνω στην σθεναρή αντίσταση των Αχαιών και των Ηλείων.

Ας θυμηθούμε την αντίδραση του δικηγορικού συλλόγου Πατρών για την ίδρυση εφετείων στο Αγρίνιο και Ι.Π. Μεσολογγίου. Μετά την επίσκεψη του τότε Υφυπουργού Δικαιοσύνης και σήμερα υποψήφιου Περιφεριαχη κ. Κατσιφάρα καθώς και τι απάντησε στο δικηγορικό σύλλογο.

Επίσης όλοι θυμόμαστε την αρπαγή της οικονομικής σχολής Αγρινίου και πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές αρπαγές τμημάτων για τα ΑΕΙ & ΤΕΙ της περιοχής με διάφορα προσχήματα.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΑΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΤ/ΝΕΣ ΣΕ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Η ΑΙΤ/ΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΗΣΤΕ!!!

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΙΤΟΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ!!!

ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ! ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ.....