Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Όργιο ψευτοδιορισμών ενόψει Εκλογών στο ΚΑΦΚΑ

Εχουμε δεχτεί πάνω από 5 τηλεφωνήματα τις τελευταίες ημέρες για το θέμα του ΚΑΦΚΑ και τις προσλήψεις που θα γίνουν,όπως μας είπαν μετά τις εκλογές!Το τελευταίο τηλεφώνημα μάλιστα ήταν από πολύ υπεύθυνα χείλη όπου μας ενημέρωσαν πως έχει αρχίσει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι παραπλάνησης μέσα από το ΚΑΦΚΑ,ότι και καλά μετά τις εκλογές θα βγουν διαγωνισμοί και θα υπάρξουν δεκάδες προσλήψεις!Μαθαμε μάλιστα ότι γίνονται και τηλέφωνα μέσα από το ΚΑΦΚΑ σε σπίτια όπου τάζουν διορισμούς με αντάλλαγμα βέβαια την στήριξη προσώπων στις τοπικές εκλογές!Μεθόδοι που μας γυρίζουν 10ετίες πίσω,από ανθρώπους επικίνδυνους απ'οτι φαίνεται και μάλιστα σε πόστα που έχουν να κάνουν με την υγεία πονεμένων ανθρώπων!Μαθαίνουμε πως το θέμα έχει αρχίσει να φτανει και σε αυτιά αρμοδίων και θα ζητηθούν ευθύνες από τον Πρόεδρο του ιδρύματος!Εμείς θα απευθύνουμε για ύστατη φορά την παράκληση,στους γλειώδης αυτούς πολιτικάντηδες της δεκάρας να σταματήσουν άμεσα αυτές τις τακτικές γιατι θα μας βρουν μπροστά τους και έχουμε πολλά ραμματα για την γουνα τους!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΝ,ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΔΟΙΗΚΗΤΗ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ. ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ..

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ξερουν πως γινονται αυτα ας ρωτησουν το Μαριο, ξερει αυτος....... απο αυτα ειναι γατα. Μιλαμε για μεγαλο πολιτικο με τεραστιες προτασεις

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΣΤΑ ΚΕΠ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ, Ο,ΣΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ,ΤΩΡΑ, ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ? ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ...''ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΤΩ ΧΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝ' Τ'ΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΩ''.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ, Ο,ΣΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ,ΤΩΡΑ, ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ? ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ...''ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΤΩ ΧΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝ' Τ'ΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΩ''.

Ανώνυμος είπε...

STO KAFKA DEN IPARXI PERIPTOSI NA VGI PROKIRIJI TO GNORIZO APO PROTO XERI. AYTA INE LOGIA TOY DIMARXOY &TON SIMVOYLON TOY ESXOS

Ανώνυμος είπε...

Oi άνθρωποι είναι αδίστακτοι.Τα ίδια έκαναν και το 2002.Κυκλοφορούσαν λίστες για διορισμούς ενώ ξέρουμε ότι στόχος τους είναι να δώσουν το ΚΑΦΚΑ στους ιδιώτες.πάντα υποστήριζαν αυτόν τον τρόπο λειτουργίας του ιδρύματος.Για το λόγο αυτό απαξιώνουν την περίοδο λειτουργίας του με εσωτερικούς ασθενείς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.Στόχος τους είναι η υποβάθμιση του ιδρύματος και η παραδοσή του στους ιδιώτες.Ομως οι πολίτες γνωρίζουν καλά τις προθέσεις τους και θα τους γυρίσουν την πλάτη.Δεν θα ανεχθούν άλλο την εκμεταλλευση της ανάγκης για το μεροκάμματο.θα τους στείλουν σπίτι τους οριστικά και αμετάκλητα.

Ανώνυμος είπε...

Aποτροπή της υλοποίησης της «Επένδυσης του Κατάρ» στο Πλατυγιάλι του Αστακού

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Χθες, 22 Σεπτεμβρίου του 2010, στη Συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο αποφασίστηκε η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας μαζί και με άλλους φορείς και συλλογικότητες που το επιθυμούν, για την αποτροπή της υλοποίησης της «Επένδυσης του Κατάρ» στο Πλατυγιάλι του Αστακού, γιατί θεωρούμε ότι αυτή αλλάζει τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής μας προς κατευθύνσεις, για τις οποίες η τοπική κοινωνία, ποτέ δεν έχει αποφασίσει, δεν έχει συναινέσει και δεν πρόκειται να ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ.
Ταυτόχρονα η υλοποίησή της θέτει σε περιβαλλοντικό και οικολογικό κίνδυνο την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.
Για την οικονομική συμβολή μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια και για την ενημέρωση προς τούτο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας αναλάβαμε την ευθύνη διοργάνωσης Ανοιχτών Εκδηλώσεων στο Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι, στη Ναύπακτο και όπου αλλού χρειαστεί.
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες, οι χώροι και οι εισηγητές αυτών των εκδηλώσεων.
Ταυτόχρονα συνυπογράψαμε την Ανακοίνωση - Καταγγελία και το Ψήφισμα της Επιτροπής Αγώνα των Πολιτών και των Φορέων του Δήμου Αστακού, έτσι όπως αυτή διατυπώθηκε μετά από τη συνέλευση που πραγματοποίησε η ΠΑΝ.ΣΥ., η Κίνηση Πολιτών Αστακού και οι Φορείς της πόλης στις 13 Αυγούστου του 2010 στον Αστακό και η οποία επισυνάπτονται.

ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

...Δουλευα σαν συμβασιουχος 2,5 χρονια εκει πανω,,,, Η ΄Αρχη΄της Αμφιλοχιας ΟΥΔΕΠΟΤΕ πατησε,αλλα δεν φταινε αυτοι,εμεις φταιμε που δεν τους ΄καιμε΄....Ολα τα αλλα,ειναι λογια να λεμε κατι..... Ο Ιησους μπηκε στον Ναο με μαστιγιο,εμεις ποτε θα μπουμε στο Δημαρχειο????
Ενας ακομα που τον Δουλευανε.....

______Κωστας______

ps: Τωρα κλαις,,,,γιατι κλαις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δώσε και σε μένα μπαρμπα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευλογημένη ώρα.! Έρχεται στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.!
Ολιγοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή, μετά από πρόσκληση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου.
Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν στις ΗΠΑ όπου είχε διαβουλεύσεις με πολλούς επισήμους της Αμερικανικής κυβέρνησης όπως ο αντιπρόεδρος κ. Τζό Μπάιντεν.
Εν τω μεταξύ, η επίσκεψη Παπανδρέου έχει προκαλέσει την αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς και άλλων οργανώσεων που καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα, ακτιβιστές κρέμασαν την σημαία του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Ο κ. Παπανδρεόυ, τον οποίο θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο,ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, θα καταλύσει στο κεντρικό αθηναικό κτίριο του Μεγάρου Μαξίμου και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον κ. Ραγκούση για ολιγόωρες διαβουλεύσεις.
Το βράδυ, ο Ελληνας πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στην Ακρόπολη και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε δείπνο, που θα του παραθέσει ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.
Για τις ανάγκες της επίσκεψης του Ελληνα πρωθυπουργού έχει ήδη επιστρατευθεί η μπάντα του Δήμου Αθηναίων ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσονται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε συνεργασία με τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες που έχουν αναλάβει και την φύλαξη του Ελληνα πρωθυπουργού κατά την παραμονή του στη χώρα μας.
Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ....... ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙΡΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ , ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ,ΣΕ ΛΙΓΟ, ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΔΑΦΩΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ VISA ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ 'SENGEN' ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ..... ΑΝΑΓΟΥΛΑ , ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ?