Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεντεύξη με τους υποψηφίους...

Το Αμφιλοχία Press εγκαινιάζοντας πια και τυπικά την προεκλογική περίοδο έχει έρθει ήδη σε επαφή με το γραφείο του 1ου υποψηφίου,και Δημάρχου Αμφιλοχίας προκειμένου να μας παραχωρήσει μία συνεντευξη για τα πεπραγμένα της 4ετίας καθώς και για τα όσα θα ακολουθήσουν σε περίπτωση επανεκλογής του!Εφόσον λοιπόν ο κ Κοιμήσης αποδεχτεί το αίτημα μας θα έχετε κάποιες μέρες στην διάθεσή σας προκειμένου να μας αποστείλετε τις ερωτήσεις σας στο e-mail του blog!Εμείς απο την πλευρά μας ελπίζουμε ο κ Κοιμήσης να αποδεχτεί την πρόταση μας για μίας εφ'ολης της ύλης συνέντευξη,όπου θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των Δημοτών του!Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η συνέντευξη του υποψηφίου του ΚΚΕ κ Γιαννακάκη και φυσικού όποιου άλλου υποψηφίου υπάρξει,αν υπάρξει!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ..ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΣTΗΛΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ BLOGER ANAMENΩ THN ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΙΞΕΙΣ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΠΟΥΜΕΝΑ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ΄΄ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ///

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος πρεπει να δεχτει να απαντησει και θα δεχτει,τα ερωτηματα μας είναι πολλά και αν θεωρει πως δεν εχει να φοβηθείν τιποτα δεν εχει λόγο να αρνηθει!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.......ΑΠΟΣΟΛΗΣ......