Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οι πρώτες εντυπώσεις του Debate

Ανευρη και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον η προεκλογική συζήτηση των υποψηφίων για τον Δήμο Αμφιλοχίας στο κανάλι του Αχελώου!Είδαμε τον Κοιμήση να είναι άνετος ως συνήθως μα να στριμώχνεται σε αρκετές περιπτώσεις,τον Πρεβεζιάνο να είναι καλός μα να φαίνεται πως είναι μόλις 10 μέρες υποψήφιος,έχοντας άγνοια για πολλά θέματα και τον Γιαννακάκη να δείχνει ότι έχει οργώσει τον Δήμο αλλά δεν διαθέτει τις γνώσεις για να διαχειριστεί την όλη κατάσταση!Λεπτομερής ανάλυση για την χθεσινοβραδινή συζήτηση ανά μέρη θα έχουμε νωρίς το απόγευμα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.....ΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα σχολια και οι εντυπώσεις από την τηλεοπτική αναμέτρηση!Τίνος μηχανήματα όμωςείναι αυτά που κάνουν εργασίες διανυξης δρόμου στα οικόπεδα γνωστού εισοδηματία που προεκλογικά και το 2006 είχε πετύχει τη διάνυξη δρόμου και τώρα γίνονται πάλι εργασίες στα οικόπεδά του?Μήπως είναι μηχανήματα του Δήμου?Μήπως εκτελούν εργασίες κατόπιν εντολής των αρμοδίων αντιδημάρχων?Οι πολίτες αναρωτιούνται και περιμένουν απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

δεν μας ειπες τον γνωστο και σε ποιο μερος.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει κάποιος να θυμήσει στον Πρεβεζιάνο και στους δημότες του νέου Δήμου Αμφιλοχίας ότι ο ίδιος ο Πρεβεζιάνος ήταν δήμαρχος Μενιδίου και από τα έργατου το 2006 τον απέριψε ο κόσμος του Δήμου Μενιδίου επιλέγοντας άλλη δημοτική αρχή ...και δεν έχουν πλέον καμιά διάθεση στο Μενίδι(δεν υπάρχει βέβαια τέτοια περίπτωση) να τον ξαναδούν δήμαρχο στο τόπο τους δια μέσου της Αμφιλοχίας....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ,,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Κάτω από τον άγιο Παντελεήμονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,Ε? ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ '' ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ Η ΑΧΛΑΔΑ''.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΕΣ .. ΑΛΕΥΡΙ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ, ΕΓΡΑΨΑΝ ''ΚΑΝΟΝΙΚΑ'' ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ Ο,ΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ-ΑΝΤΕ, ΕΞΑΙΡΕΣΕ 3-4 - ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΝΗΜΑ ΠΡΩΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ..... Ξ Ε Ρ Ο Κ Ε Φ Α Λ Ο Σ. ΓΚΕ-ΓΚΕ ?