Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Κοιμήσης,Πρεβεζιάνος και Γιαννακάκης στο Αxελώος TV

Την Κυριακή στις 10 το βράδυ αρχίζει για τα καλά η προεκλογική μάχη για την Αμφιλοχία,καθώς θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή του κ Μάκκα στον Αχελώο οι τρεις υποψήφιοι για τον Δήμο της Αμφιλοχίας!Οι κ Κοιμήσης,Πρεβεζιάνος και Γιαννακάκης θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα του τόπου και το πρόγραμμα τους!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω να παει ο μπριγιαντινης στο γυαλι! αφου εχει μεγαλη ζητηση και γινεται συζητηση ,γυρω απο το ονομα του!τι να πει ο ηγεμον με τα λιμα της δεξιας... αυτους στον πολεμο τους αφηνουν πισω για τα γυναικοπαιδα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλωση του Θ. Πάγκαλου: «Η απάντηση στην κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου για το πως φάγατε τα λεφτά, είναι αυτή: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Σας διορίσαμε. Σε μια εξευτελιστική για τη χώρα κατάσταση. Διπλασιάσαμε το κόστος του δημοσίου».

αυτο ειναι το Πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤ'ΑΓΚΑΘΙΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ''ΒΟΥΒΑΝΕΙ'' Ο ''ΑΜΙΛΗΤΟΣ''.ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΕΛΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΣΤΟΣ.''ΕΛΑ ,ΑΛΕΚΟ'' ,''ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΣΟΥ''... ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

φιλαρακο για πιο πολεμο μιλας; (ποσο κολημενος εισαι!)

Ανώνυμος είπε...

ρε ο ηγεμονας τους εχει για μπρεκφαστ αυτους,ειναι φωτο αυτη του πρεβεζανου?σαν απο νεκροταμπελο...........

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ; ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ Κ..ΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ [ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ]ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ, ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΗΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛ-ΗΣΤΙΚΑ ΔΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΖΟΧΟΠΑΣΟΚΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ......ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ NEXT TOP MODEL.......ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕΕΕΕΕ.....ΓΙΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣΣΣΣΣ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΗΗΗΗ.....ΚΑΛΟ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ........ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥς ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.....Ε ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑΡ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ.......ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΥΚΛΕΕΕΕ......