Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Και το όνομα αυτού...Μιμιγιάννης Απόστολος

Ο Απόστολος Μιμιγιάννης είναι ο εκλεκτός της ΝΔ για την Αμφιλοχία, καθώς στην χθεσινή και τελευταία σύσκεψη κατέληξαν στο πρόσωπο του Αμφιλοχιώτη Δημοτικού Συμβούλου, πιστεύοντας πως είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή απέναντι στο Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Κοιμήση! Σε επόμενες αναρτήσεις θα έχουμε το παρασκήνιο και τα ντόμινο προ της επιλογής, καθώς και το σκηνικό που δημιουργείται πια στο Δήμο μετά την ολοκλήρωση του παζλ των υποψηφιοτήτων!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to episimo site tis NΔ pantos mexri tora den exei anakoinosei tipota...kratate mia pisini

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο, όλα τα τελευταία χρόνια, συνηθιζότανε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ, να γίνονται μεγάλα επεισόδια από τους… κοινωνικούς αγωνιστές (αναρχο-αριστεριστές).

Μάλιστα, μεγάλης έκτασης επεισόδια συνέβαιναν και όταν η οικονομική και κοινωνική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων δεν ήταν σκληρή και δεν έδινε νομιμοποιητική βάση σε… «ξεσπάσματα λαϊκής αγανάκτησης», όπως τα παρουσίαζαν οι οργανωτές και εκτελεστές τους, καθώς και τα «παπαγαλάκια» τους των ΜΜΕ.

Μιλάμε για τα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή. Παρόλα αυτά συνέβαιναν. Χθες, έσπασε η… παράδοση! Δεν άνοιξε μύτη!

Δεν έγιναν δε ούτε τα… προκαταρκτικά, ώστε να πούμε ότι υπήρχε πρόθεση να γίνουν επεισόδια, αλλά επενέβη εγκαίρως η Αστυνομία και τα πρόλαβε. Ρωτάμε, λοιπόν: τώρα που είναι περισσότερο παρά ποτέ ώριμες οι συνθήκες για… επαναστατικές διεργασίες, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ»;

Απάντηση: οι μαρξιστές ψευτοεπαναστάτες είναι επαγγελματίες παρακρατικοί (επί χρήμασι) και ως καλοί και πιστοί υπάλληλοι υπακούουν πάντα και χωρίς αντιρρήσεις στις διαταγές των αφεντικών τους!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη το ζητουμενο για σενα ηταν να γινουν επεισοδια επειδη ειναι κυβερνηση το ΠΑΣΟΚ!Μπραβο σου,εξαιρετική νοοτροπια...μπες μπροστα να οδηγησουμε τη χωρα σε καλυτερες μερες με τετοιες επόψεις

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ ΓΙΟΚ ΔΗΛΑΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ ΓΙΟΚ ΔΗΛΑΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ. ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ...ΣΩΒΡΑΚΟ. ΑΕΙ ΑΕΙ.....