Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλοι με γαλβανιζέ σωλήνες φράζουν τα μαντριά και εμείς φωταγωγούμε τα χωριά

Όταν ένα έργο είναι ανάγκη να γίνει σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως θα πρέπει να γίνεται σαν αρπαχτή!Όσοι θα έχουν επισκεφθεί τελευταία το Αμπελάκι,το Καψαλοχώρι ή την Μπούκα σίγουρα θα έχουν δει το νέο φωτισμό που έχει βάλει ο δήμος στα χωριά αυτά!Και εμείς κάνοντας κάποιες συζητήσεις με γνωρίζοντες αναρωτιέμαστε...τι συνθήκες ασφαλείας πληρούνται όταν η κολόνα είναι μία γαλβανιζέ σωλήνα και μάλιστα,στην περίπτωση της Μπούκας είναι και ένα μέτρο από την θάλασσα;Έχει γίνει μελέτη γι'αυτό το έργο "άρπα κόλλα";Είναι αυτό έργο να το παρουσιάσεις προεκλογικά περήφανος για το δημιουργημά σου;...ένα δημιούργημα που με την πρώτη καταγγελία θα κληθούν να το ξηλωσουν!Με τις σωλήνες που οι άλλοι φράζουν χωράφια και μαντρία εμείς επιλέξαμε να φτιάξουμε τον φωτισμό στους δρόμους μας,με εξαίρεση βέβαια τις αν μη τι άλλο πανακριβες λάμπες του "Πετρονίκου"!Κι όσο κι αν λέμε όλοι "Απ'το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα",έχουμε την απαίτηση ως φορολογούμενοι Δημοτες ότι γίνεται να γίνεται σωστά,με αισθήτικη και προπαντων ασφάλεια!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΝ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ......

Ανώνυμος είπε...

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δημοσίων Έργων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ημαθίας, κ. Μιχάλης Χαλκίδης, με αφορμή τη λύση της σύμβασης για την κατασκευή τμήματος του οδικού άξονα Ακτίου-Αμβρακίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταγγέλλουμε τη λύση της σύμβασης για την κατασκευή του τμήματος του οδικού άξονα Ακτίου-Αμβρακίας, ύστερα από σχετικό αίτημα του αναδόχου, καθώς το Υπουργείο μετά από πολύμηνες καθυστερήσεις δεν πραγματοποίησε τις απαραίτητες απαλλοτριώσεις για την κατασκευή του έργου. Η λύση της σύμβασης, αξίας 26.6 εκ. ευρώ, που υπογράφηκε στα μέσα Μαρτίου 2010 μέσα σε καθεστώς πανηγυρισμών από πλευράς του Υπ. Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, επήλθε ως συμβάν αναπόφευκτο, αφού το Υπουργείο δεν ήταν ικανό να παραχωρήσει στον ανάδοχο ούτε ένα μέτρο χώρου για την εγκατάσταση των εργοταξίων.
Υπενθυμίζουμε ότι το έργο είχε προκηρυχθεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και συμβασιοποιήθηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με αρκετούς μήνες καθυστέρησης και επίσημη δικαιολογία από την πλευρά του Υπουργείου την ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων. Το πλήρες έργο του οδικού άξονα Ακτίου-Αμβρακίας είναι συνολικού μήκους 48 χιλιομ., συμβατικού προϋπολογισμού 338 εκ. ευρώ και συνδέει την Ιονία Οδό με τη Λευκάδα και την Πρέβεζα.
Δεν μας προξενεί πλέον εντύπωση η προφανής ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ στη διαχείριση των Δημοσίων Έργων.

οι βουλευτες πασοκ κρυβονται. πριν λιγο καιρο ολο ανακοινωσεις ηταν εις βαρος της ΝΔ οτι αργουσε. ΠΑΠΑΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ και λοιπών… πατριωτικών δυνάμεων του μνημονίου (ΛΑΟΣ, Ντόρα, Κουβέλης), η οποία προέκυψε μέσα στη μαύρη νύχτα. Τι άλλαξε; Τίποτα απολύτως! Απλώς, η «νέα» κυβέρνηση είναι… ενισχυμένη με 11 επιπλέον πρόσωπα, κυρίως του «παλαιού» ΠΑΣΟΚ (Σκανδαλίδης, Χυτήρης, Παπουτσής κ.α.), ενώ έγινε… ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων που συμμετείχαν στην πρώτη κυβέρνηση, αλλά τώρα πήγαν σε διαφορετικά υπουργεία-υφυπουργεία, για να τα… μαστορέψουν. Α, έφυγε και κάποια Μπατζελή, η μόνη τελικά που πλήρωσε την άρνησή της να κατέβει υποψήφια για… μικρή πρωθυπουργίνα Στερεάς Ελλάδος.

Τι θα μπορούσε ν’ αλλάξει; Απολύτως τίποτα! Η διακυβέρνηση της χώρας έχει εκχωρηθεί στην τρόϊκα του ΔΝΤ και σε άλλες τοκογλυφικές δυνάμεις και οι «πρωθυπουργός»-«υπουργοί»-«υφυπουργοί» και λοιποί συγγενείς παίζουν διακοσμητικό ρόλο. Πάντως, είναι εξόχως συμβολικόν το γεγονός ότι η ψευδο-κυβέρνηση αυτού του ψευδο-κράτους σχηματίστηκε μέσα στη νύχτα. Γιατί και νύχτα θα φύγει (και μάλιστα χωρίς ελικόπτερο από την ταράτσα της πρεσβείας).

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΕΡΩΤΗΣΗ ] ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ---ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΩΤΑΨΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΑΜΠΟΥ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΓΑΠ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ.ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΕΥ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΑΚΟΜΑ. ΦΙΒΓΑΤΙΙ ΧΟΥΡΙΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜ, ΣΤΗ ΒΑΡΕΤΑΔΑ ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ,ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ,ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ....ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΑΣ ,ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΘΕΙ......