Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Θέμα ημερών η εμφάνιση του αντάρτη πίσω απ'τον οποίο θα στοιχηθεί και το γαλάζιο στρατόπεδο

Θέμα ημερών θεωρείται πια η εμφάνιση του τρίτου υποψηφίου για τον Δήμο Αφιλοχίας και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά!Και λέμε του 3ου υποψηφίου και όχι του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας καθώς πλέον το σενάριο του αντάρτη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ με την στήριξη της ΝΔ δείχνει να κερδίζει έδαφος,εφόσον και περισσότερες πιθανότητες επικράτησης δίνει και δεν φαίνεται κανένα πρόσωπο διαθέσιμο από την δεξιά παράταξη!Δύο είναι τα πρόσωπα που παίζουν,πρόσωπα που έχουν διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή και από πίσω τους έχουν πολλά στελέχη και των δύο κομμάτων !Τα συγκεκριμένα σενάρια φαίνεται να έχουν θορυβήσει τον 3ο όροφο του Δημαρχείου,από όπου έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα μήπως και μαζευτεί το πράγμα και αποφευχθεί η σύγκρουση εκ των έσω!Από ότι μαθαίνουμε στο χέρι των κυρίων της Νέας Δημοκρατίας είναι το παιχνίδι οι οποίοι καλούνται να πάρουν την απόφαση αν θα επιλέξουν δικό τους πρόσωπο ή αν θα στοιχηθούν πίσω από τον οποιο αντάρτη!Ενώ πολύ σημαντικό είναι πως οι δύο ενδιαφερόμενοι φαίνεται να είναι σε ανοιχτή συνομιλία και δείχνουν την πρόθεση να στηρίξουν και οι δύο την τελική επιλογή!Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις,οι οποίες αλλάζουν τα δεδομένα μέρα με τη μέρα!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PASOK KAI ND STIRIZOUN MARKO VASILA NA FUGEI EPITELOUS O XEROLAS

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΛΜΑΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ TV ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΚΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ!!!!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Αν και φανατικο ΠΑΣΟΚι δν προκειται σε αυτες τις δημοτικες εκλογες να ψηφισω τν Κοιμηση κ τν συνδυασμο του!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΛΙ ΚΑΛΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΣ Ο Κ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑ
Το δίλημμα για του κάτοικους της Αιτωλοακαρνανίας δεν πρέπει να είναι τα πρόσωπα (όχι πως αν ήταν Αιτωλ/νας ο περιφερειάρχης βραχυπρόθεσμα δεν θα ήταν καλό για την Αιτωλ/νια), αλλά αν θα πρέπει να δοθεί ξεκάθαρο μήνυμα και στα δυο κόμματα εξουσίας - με μαζική αποχή (ή λευκό) από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη περιφεριάχη – ή θα συμμετάσχει σε μια διαδικασία που μακροπρόθεσμα δεν πρόκειται να του προφέρει κανένα όφελος.

Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν έχει νόημα, γιατί δεν πληροί κανένα κριτήριο από τα οποία πρέπει να έχει ως περιφέρεια, παρά μόνο εκλογικές σκοπιμότητες και οι οποίες δεν αφορούν τους Αιτωλ/νανες.

Μακροπρόθεσμα η συμμετοχή στην εν λόγω περιφέρεια θα είναι καταστρεπτική, δεν θα έχουμε όφελος σε κανένα επίπεδο, η μετανάστευση θα συνεχισθεί, το βιοτικό επίπεδο & οι επενδύσεις θα έχουν πτωτική πορεία για όλες τις περιοχές της Αιτωλ/νιας.

Οι οποίες προσπάθειες πραγματικής ανάπτυξης θα προσκρούουν πάνω στην σθεναρή αντίσταση των Αχαιών και των Ηλείων.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΑΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (αποχη ή λευκο) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ας τελειώνουμε με τα κόμματα.θέλουμε κάποιον να φτιάξει τον τόπο μας.....

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνοντας 11 μήνες στον πρωθυπουργικό θώκο
ο υιός της Μαργκαρετ, διαλέγει την 9η επέτειο της καταρρεύσεως των διδύμων πύργων, για να εγκαινιάσει, στις 11/9, την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και να προαναγγείλει το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

mayro stous ypopshfious me xrisma apo opoio komma kai an proerxontai!

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ , ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΣΧΟΛΗ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αποτυχημένος πρώην πρόεδρος ζήτησε από βουλευτή να ασκήσει "πιέσεις" σε "όσους φάγαν με χρυσά κουτάλια".αυτούς που εννοούσε όμως,για κακή του τύχη,όχι μόνο δεν χρωστάνε στην παράταξή του αλλά μάλλον η παράταξη και ο τόπος χρωστάει σε αυτούς.ευτυχώς που υπήρχαν και μερικοί τέτοιοι και σώσαν τα προσχήματα.για αυτό και δεν μπορεί να τους "πιέσει" κανένας βουλευτής.

Ανώνυμος είπε...

Εσώκλειστοι στο "Μακεδονία Παλλάς" όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί..

Τους δόθηκε εντολή να μην κυκλοφορούν έξω τα βράδια για να μην προκαλούν και για να αποφευχθούν τα ... απρόοπτα!

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ApLlaWzTw-0&NR=1

Ανώνυμος είπε...

Και ειχα αρχισει να ανησυχω για το Μαριουλη, μα ειναι δυνατο αυτος να μη δωσει χρισμα στην Αμφιλοχια μα εννοειτε. Γεια σου ρε Μαριε μαγκα για δε βαζεις το ξαδερφογαμπρο σου που κονομησε κιολας απο τη ΝΔ? Αλλα αυτα ειναι για τα κοροιδα ε?