Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αιτήσεις Χαιρετούρας....!!!

Αυτή είναι η αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσει κάθε Δημότης Αμφιλοχίας προκειμένου την επόμενη φορά που θα έρθει φάτσα φάτσα με τον κ Κοιμήση στο δρόμο,αυτός να του δώσει σημασία και να του πεί έστω ένα τυπικό γεια!Χαιρετούρες ανευ αιτήσεως θα απαγορεύονται και θα διώκονται ποινικα!Οι αιτήσεις θα κατατείθενται 10 με 1 στα ΚΕΠ!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλόοοοοοοο!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ, bloger,ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ. ΑΝ ΤΟΝ ''ΤΣΑΚΩΣΕΙΣ''ΣΤΟΥ ΜΙΜΜΑΡΑ ,ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΑΣΕ, ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ , ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΤΟΣΟ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΑΔΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΗΤΗ ΔΕΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΟΣΕ ΚΑΙ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

80 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΕ Η ΝΔ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 60 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ BLOGER,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΣΟΥ,ΑΦΗΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ .ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

pros blogger.....pote prolavaineis kai grafeis re aderfe,den eisai sta bloka?se tsouzei o apostolis e?ama evaze to mpampaka sou omos mesa tha itan oraios tote,e?mia zoi opou fysaei o anemos eisastan reeee,ante geia!!

Ανώνυμος είπε...

Τι σημασία έχουν οι καλημέρες;;Αμα δηλαδή ο Κοιμήσης έγλειφε όλο τον κόσμο, κέρναγε στα καφενεία και μας τρέλαινε στις χαιρετούρες θα ήταν καλός δήμαρχος ενώ τώρα που δε μας λέει είναι κακός;;Ο κόσμος ψηφίζει δήμαρχο για να κάνει έργο.Να είναι τίμιος, να μην κλέβει το ταμείο και να έχει όραμα.Και ο Αποστόλης τα έχει αυτά κατά τη γνώμη μου.Οποιος νομίζει οτι αυτός που ηττηθηκε στο Μενίδι μπορει να διεκδικίσει το δήμο Αμφιλοχιας, ειναι βαθιά νυχτωμενος...

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΜΕΙΝΕ.ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΙΟΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ,ΞΕΡΕΙΣ;ΔΕ ΡΩΤΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ..ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ξέρω τι δουλειά κάνει. Είναι δήμαρχος αμφιλοχίας εκλεγμένος 2 φορές.Αυτά τα τι δουλειά κάνει είναι λόγια του αέρα για να εντυπωσιάζουν τους ανίδεους.Κουβέντα καφενείου που απλά δε λέει τίποτα.Εσύ τι δουλειά κάνεις;;;Αμα έχεις δουλέψει στη ζωή σου να σε κάνουμε δήμαρχο αμφιλοχίας, το κέρδισες με το σπαθί σου.
Οταν θες να πεις κάτι για εναν υποψήφιο δήμαρχο, να μιλάς με επιχειρήματα.Απο τη μιά τον λέτε ανεπάγγελτο και απο την άλλοι τον κατηγορείτε οτι βάζει υποψήφιους γιατρούς, δικηγόρους και φαρμακοποιους.Αφου αυτοί έχουν επάγγελμα, ούτε αυτοι σας κάνουν;
Αυτα δεν είναι σοβαρά πράγματα.Τόσα χρόνια έχει κάνει και λάθη και αμα θες να τον κατηγορήσεις μπορείς.Με φανφάρες του στυλ έχει δουλέψει ποτέ, απλά ρίχνεις το επίπεδο της κουβέντας.
Ας είμαστε ρεαλιστές.Με τα όποια στραβά του, είναι χίλιες φορές καλύτερος απο την προηγούμενη Δήμαρχο που δεν είχε δει το δημαρχηλίκι σαν μέσω για να προσφέρει στον τόπο αλλά να εξυπηρετήσει πρόσωπα και καταστάσεις.Όλοι τα ξέρουμε.Αν κάποια στιγμή εμφανίσει ένα αξιολογο πρόσωπο η ΝΔ και όχι αλεξιπτωτιστές απο το Μενίδι, τότε ναι, να αλλάξουν τα πράγματα.Αλλα μεχρι τότε, την αλλαζωνεία του την έχει κερδισμένη ο Κοιμήσης, όχι χαρισμένη.

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ,ΣΥ, ΑΜΑΝ ΜΩΡ'ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΟΥ. ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ, ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΘΡΕΨΕΙ ,Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ''ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ'' ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ,ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ,ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ. Ε, ΡΕ, ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙ ΚΙ'Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΑΜ,ΔΕ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ , ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ''ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ''.ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΥΙΟΝ ΦΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΤΙΜΟΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΕΧΕΙ ΩΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Κ Η ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ . ''Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΟΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ''.